Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ‘ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

Διαβάζω ότι ο Κυριάκος του Μητσοτάκη πρόκειται να καταργήσει την εξαήμερη άδεια για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Δημόσιο. Μαγκιά του· ο αρμόδιος υπουργός είναι ό,τι θέλει κάνει. Αρκεί το θέμα να έμενε εκεί και να μην προσπαθούσε ο Κυριάκος του Μητσοτάκη να «εξηγήσει» στην κοινωνία ότι αυτό το κάνει για να ανοίξουν 5.000 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο.

Κλαυσίγελως...

Χαρουμενιές και ομορφιές, επιτυχίες και πλεονάσματα πρωτογενή και δευτερογενή, φρένο στην... αύξηση της ανεργίας το τάδε ή το δείνα τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Πάμε καλά, λένε, θα βγούμε από το τούνελ, είμαστε στα 2/3 της διαδρομής, στην τελευταία στροφή και γλιτώσαμε. Του Βαγγέλη Τσερεμεγκλή

Ξάνθη: Αθωώθηκε ο φοιτητής που βρέθηκε κατηγορούμενος για παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό!

Αθώος κρίθηκε από την έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, ο φοιτητής Κ.Δ...

Εσείς σε ποιο στάδιο βρίσκεσθε;


Το λάβετε θέσεις είχε αναγγείλει από τα μεγάφωνο του σταδίου ο Ζαν Κλωντ Γιούγκερ: «The game is over!» –«Το παιγνίδι τελείωσε!», είχε πει.  Έπειτα, το περίφημο… πιστόλι στο τραπέζι έγινε πιστόλι του αφέτη. Κι εκπυρσοκρότησε.

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΚΙΟ

Μαρία Ρεπούση: Επιδοτούμενες εμμονές…

έξαλλη κυρία, Μαρία Ρεπούση, μαζί με τις εθνομηδενιστικές της εμμονές, έχει και την ψύχωση της ναρκισσιστικής αυθάδειας: Θέλει να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα και να ασχολούνται οι πάντες μαζί της.

merkel μπλουζάκι του κώλου !!!

ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ ΕΓΩ ΑΝΗΦΟΡΟ ΕΣΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟ


Η εκκλησία μοιράζει δωρεάν χωράφια για καλλιέργεια στην Κρήτη

Διαβάστε για την πρωτοβουλία της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου - Καστελίου και Βιάννου σε συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου, προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανεργία στην Κρήτη

Πακέτο και σε μία δόση τέλη κυκλοφορίας και φόρος πολυτελούς διαβίωσης

Νέο τρόπος καταβολής του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για όσους είναι κάτοχοι Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών έως 10 ετών, αλλά και για όσους διαθέτουν πισίνες και αεροσκάφη. Πώς υπολογίζεται το "ενιαίο χαράτσι". Αναλυτικά η λίστα

Οι επτά πιο συνηθισμένες λιγούρες για τρόφιμα και ποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να κρύβουν

Εχει συμβεί στους περισσότερους. Είτε έχουν πεταχτεί μέσα στη νύχτα με ένα αίσθημα πείνας, είτε έχουν ξυπνήσει το πρωί και πριν καλά καλά ανοίξουν τα μάτια τους κατευθύνονται στο ψυγείο καθώς μια... λιγούρα τους οδηγεί προς τα εκεί. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το 100% των γυναικών και το 70% έχουν νιώσει κάποια στιγμή αυτή την ακατανίκητη έλξη για κάτι γλυκό ή αλμυρό.

Στη Πλάκα!!!

Deep Purple-Child in Time


Τέλος οι πληρωμές με μετρητά στις εφορίες

Καμία πληρωμή δεν θα μπορεί να γίνεται πια με μετρητά στις εφορίες, όσο μικρής αξίας και αν αυτή είναι.

ΛΗΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 100 ημέρες διορία για την εξαγορά πλασματικών ετών - Ποιους συμφέρει

Διορία 100 ημερών έχουν οι ασφαλισμένοι για να εξαγοράσουν πλασματικά έτη και να γλιτώσουν την αύξηση του ορίου ηλικίας. Με τον τρόπο αυτόν περίπου 80.000 ασφαλισμένοι θα μπορέσουν να θεμελιώσουν δικαίωμα με τις διατάξεις που ίσχυαν το 2010 και να αποφύγουν τις ανατροπές στις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.

Αγοράζεις ακίνητο; Απαλλάσσεσαι του φόρου – Πουλάς; Θα πληρώσεις

Ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο φορολόγησης των μεταβιβάσεων ακινήτων, θα «εγκαινιάσει» το υπουργείο Οικονομικών από την 1/1/2014 ύστερα από συμφωνία με την τρόικα. Το φορολογικό βάρος, από τον αγοραστή θα μετατοπιστεί στον πωλητή. Προφανής στόχος, να αυξηθεί ο αριθμός των αγοραπωλησιών και να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για την κτηματαγορά.

«ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ» Μπαμπινιώτης: Λέει άλλα αντ' άλλων και θέλει προσοχή η Ρεπούση

Επίθεση κατά της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, για την τοποθέτησή της περί προαιρετικής διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών, εξαπέλυσε ο καθηγητής γλωσσολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

 

ΣΤΟ 27,9% ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Ξεπέρασαν τα 1,4 εκατομμύρια οι άνεργοι

Στο 27,9% εκτινάχθηκε η ανεργία τον Ιούνιο, συνεχίζοντας να καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Ενα χρόνο πριν, τον αντίστοιχο μήνα, το ποσοστό ήταν 24,6%, ενώ τον Μάιο του 2013 το ποσοστό της ανεργίας βρισκόταν στο 27,6%.