Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ξάνθη: Αθωώθηκε ο φοιτητής που βρέθηκε κατηγορούμενος για παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό!

Αθώος κρίθηκε από την έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, ο φοιτητής Κ.Δ...

που βρέθηκε κατηγορούμενος για τη λειτουργία του παράνομου ραδιοφωνικού φοιτητικού σταθμού της Ξάνθης. Ο φοιτητής είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου στις 8 Αυγούστου με την κατηγορία της λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού χωρίς άδεια εκπομπής, μετά και τον έλεγχο της Ε.Ε.Τ.Τ.

Ο νεαρός φοιτητής κάθισε στο σκαμνί το πρωί της Παρασκευής, με τους δύο συνηγόρους υπεράσπισής του να επισημαίνουν πως πρόκειται για ένα πολιτιστικό ραδιοφωνικό σταθμό και όχι εμπορικό, ο οποίος εξέπεμπε μέσα από τον χώρο του Πανεπιστημίου στην Ξάνθη και λειτουργούσε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Φοιτητών Γέφυρα.

Από την πλευρά του ο υπάλληλος της Ε.Ε.Τ.Τ. που διενήργησε το έλεγχο στις 8 Αυγούστου και επιβεβαίωσε την παράνομη λειτουργία του σταθμού. Σύμφωνα με το thrakitoday.com, καταθέτοντας στο δικαστήριο ανέφερε πως από το 2004 και μετά η Ε.Ε.Τ.Τ. πραγματοποιεί ελέγχους στην επαρχία ώστε να εντοπίσει σταθμούς που εκπέμπουν χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, όπως ανέφερε ο ίδιος, και ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Αυγούστου στην Ξάνθη από τον οποίο προέκυψε η παράνομη εκπομπή του σταθμού των φοιτητών. «Με κάλεσε η Ασφάλεια να πάω να ανοίξω τον χώρο για έναν έλεγχο που ήθελαν να κάνουν και επειδή εγώ είχα τα κλειδιά πήγα» ανέφερε κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος τονίζοντας πως τα κλειδιά βρίσκονταν στην κατοχή του επειδή ήταν από τα λίγα μέλη του Συλλόγου που κατάγονται από την Ξάνθη και ο έλεγχος έγινε σε περίοδο διακοπών.
 http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου