Σελίδες

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Άδωνις. Του Πιτσιρίκου

Παρακολουθώ -με πλήξη- την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τα φάρμακα. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπουργός Υγείας και από τις «αποφάσεις» του εξαρτάται η υγεία μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας. Και ας τελειώσουμε εδώ.

Λευτεριά στον αγωνιστή Πέτρο Κωστόπουλο

Οι ιδέες δε φυλακίζονται Πέτρο.

Οι σοφιστείες του Στουρνάρα

Θανάσης Σκόκος 
Άλλο να υπερασπίζεσαι την πολιτική που εφαρμόζεις σαν, κατά τη γνώμη σου, αναγκαία ή «μονόδρομο» και άλλο να προκαλείς, προσπαθώντας να πείσεις ότι είναι και δίκαιη, καταφεύγοντας σε σοφιστείες. Διότι αυτό το τελευταίο έκανε τη Δευτέρα το βράδυ ο υπουργός οικονομικών στην Ανατροπή μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη φορολογία.
«Δεν δέχομαι ότι η Ελλάδα υπερφορολογείται».

ΤΑΛΙΟΥΡΗΣ Γ. ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.


Η αξία της ζωής

Δεν υπάρχει καμία χώρα στον πλανήτη που η ραγδαία και βίαιη οικονομική της υποβάθμιση δεν ακολουθήθηκε από άμεση απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Καμία.

πρωτογενές περίσσευμα !!!

Phil Collins - Another Day In Paradise


Ερχεται το τηλεδιόδιο -Χρέωση ανάλογα με τη διανυόμενη απόσταση

Αλλαγές στο καθεστώς που ισχύει σχετικά με τα διόδια είναι στα... σκαριά, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Υποδομών. Ανάμεσα στα υπό εξέταση ζητήματα είναι η έκπτωση για τους συχνούς χρήστες, αλλά και η χρέωση ανάλογα με την απόσταση που έχει διανύσει το κάθε όχημα.

Θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με την ένδειξη "μονογονεϊκή οικογένεια" Και οι διαζευμένοι πατέρες που έχουν την επιμέλεια παιδιών δικαιούνται το επίδομα

Τη δυνατότητα είσπραξης επιδόματος στήριξης τέκνων έχει κάθε διαζευγμένος φορολογούμενος που έχει αποκτήσει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των παιδιών του. Δικαιούται να λάβει επίδομα, δηλώνοντας στην αίτηση Α21, που θα υποβάλει ηλεκτρονικά, «μονογονεϊκή οικογένεια».

Προσωρινή σύνταξη στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ σε 45 ή 75 μέρες - Εκτός όσοι χρωστούν πάνω από 20.000 ευρώ

Την άρση των αυστηρών προυποθέσεων που εμπόδιζαν τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ να εισπράξουν την προσωρινή σύνταξη αποφάσισε η διοίκηση του Οργανισμού προκειμένου να περιορίσει την οδύσσεια  των πολιτών που περιμένουν σήμερα έως και 18 μήνες  στις περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης για την έκδοση της συνταξιοδοτικής απόφασης. Η προσωρινή σύνταξη θα αναπροσαρμοστεί στο 95% της εκάστοτε κατώτερης σύνταξης με τροπολογία που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες το Υπουργείο Εργασίας.

ΙΧ-Μοτοσικλέτες: Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις

Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας σας με πιστωτική κάρτα και εξοφλήστε την οφειλή μέχρι σε έξι άτοκες δόσεις.