Σελίδες

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Surprise! ή αλλιώς μάντεψε ποιανού σκλάβος είσαι.

"Surprise! ή αλλιώς μάντεψε ποιανού σκλάβος είσαι."

Την τόσο μεγάλη έκπληξη σου για το τι συμβαίνει στη χώρα, δεν την καταλαβαίνω. Από την παιδική ηλικία, θυμάσαι να αισθάνθηκες ποτέ ότι υπάρχει η έννοια της ελευθερίας γύρω σου στην πράξη , είτε στην οικογένεια, είτε στο σχολείο, είτε στην μετέπειτα ζωή; Τι σου κάνει τόση εντύπωση τώρα δηλαδή; Α...δεν έχεις χρήματα πλέον.

Ela psuxoula mou


για να σωθεί η πατρίδα ...

Στις 730.000 τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους

Ολοκληρώθηκε η διασταύρωση στοιχείων σχετικά με τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους. Είναι 730.000, όπως είπε, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου και επικεφαλής του τομέα για τα οχήματα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δ. Ζορμπάς.

Dizzy Gillespie Quintet - Tin Tin Deo


Δικό τους το κράτος, δική τους και η βρωμιά του!

Μάθε αν η εφορία σου άδειασε τον τραπεζικό σου λογαριασμό σου με ένα κλικ

Αντί να αναρωτιέσαι ποιο ήταν το «μακρύ» χέρι που άδειασε τον τραπεζικό σου λογαριασμό, αντί να προσπαθείς να μαντέψεις πόσα λεφτά σου πήρε και πότε, αντί να τρέχεις στην τράπεζα για να ζητάς τα …ρέστα, μπορείς, εδώ και λίγες ώρες να λάβεις τη σχετική πληροφόρηση χωρίς να σηκωθείς από την οθόνη του υπολογιστή σου.

Τρεις στους 4 ανέργους είναι χωρίς δουλειά για 2,5 χρόνια -Το 32% ζητάει έξοδο από το ευρώ

Τα στοιχεία για τις επιπτώσεις της ανεργίας, που έφερε στο φως έρευνα της εταιρείας Metron Analysis, δείχνουν πως 3 στους 4 ανέργους είναι χωρίς δουλειά για 2,5 χρόνια κατά μέσο όρο και στην πλειοψηφία τους αποτελούν υψηλού επιπέδου εργατικό δυναμικό.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ Φόροι - φωτιά για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους - Τι αλλάζει με τη δήλωση του 2014

Περισσότερους φόρους σε εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις φέρνουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν από τις 20 Μαρτίου έως και τις 30 Ιουνίου.