Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το σπιτάκι σου, το φτωχοκαλυβάκι σου ... δεν ήταν τελικά δικό σου.

Όπως έλεγε ο Χάξλεϋ , η ουσία είναι να κατορθώσει κάποιος να μην είναι μέρος αυτού του κόσμου αλλά να ζει μέσα σ΄αυτό το κόσμο. Ένας καλός παρατηρητής δηλαδή που δεν χρειάζεται να πάει σε κάποιο ερημωμένο βουνό για να πει πως δεν συμμετέχει σ΄αυτό που δεν τον εκπροσωπεί. 

Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις ένα βιβλιοπώλη υπουργό υγείας !!!



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - ΞΕΝΑΚΙ


ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ

Μέσα από την δήθεν κατανόηση για το τι θα κάνει το νέο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας, πολιτικοί και παπαγαλάκια των ΜΜΕ δίνουν ως μοναδική λύση επιβίωσης των νέων την μετανάστευση, με μία απλοϊκότητα που σου γυρίζει το στομάχι. Όλοι λοιπόν, γιατροί, μηχανικοί, οικοδόμοι, εργάτες μαζέψτε τα και βρείτε την τύχη σας σε μία αναπτυγμένη χώρα γιατί το καράβι Ελλάδα βυθίζεται. Επειδή το τελευταίο διάστημα τίποτε δεν λέγεται από αφέλεια και από συμπάθεια απέναντι σε καμία κοινωνική ομάδα της χώρας, είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτό που θέλουν είναι η χώρα να χάσει την οποιαδήποτε...

Τα επτά δεδομένα και το δυσοίωνο μέλλον για τη χώρα μας

Η είδηση είναι "καρατσεκαρισμένη" και έρχεται απευθείας από καθ' όλα αξιόπιστη πηγή στις Βρυξέλλες.

Φτιάξε μόνος σου θεραπευτικό λάδι για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, ψύξεις, κρυώματα

Ας φτιάξουμε λάδι για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, ψύξεις, κρυώματα…

Γυναικείες και αντρικές ορμόνες...

 Γυναικείες Ορμόνες

Χοντοσεντερόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

The Secret Wish


ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Mειωμένες εισφορές για τους μηχανικούς

Δυνατότητα επιλογής χαμηλότερης ασφαλιστικής κατηγορίας και χαμηλότερων ασφαλίστρων -λόγω της κρίσης και με «τίμημα» την αντίστοιχη μείωση της μελλοντικής σύνταξης- δίνει, έως το τέλος του χρόνου, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κατά προτεραιότητα, στους μηχανικούς - ασφαλισμένους στο ΕΤΑΑ.

Αγριεύουν τα πράγματα: 93.000 λογαριασμούς κατέσχεσε η εφορία και βγάζει στο σφυρί 56 σπίτια στην ημέρα

Τα χρέη στο δημόσιο φέρνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων. Από τις αρχές τους χρόνου χιλιάδες είναι οι οφειλέτες, ακόμη και μικρών ποσών, που είδαν το λογαριασμό τους στην τράπεζα και δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ και οι πλειστηριασμοί ακινήτων πολλαπλασιάστηκαν.

Κράχ στην αγορά εργασίας - 1 στους 3 δουλεύει χωρίς να πληρώνεται

Παρατεταμένη ύφεση και υψηλή ανεργία έχουν μετατρέψει σε «ζούγκλα» την αγορά εργασίας, με τους εργαζόμενους να φθάνουν στο σημείο να δουλεύουν αδιαμαρτύρητα απλήρωτοι για πολλούς μήνες προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με την έκθεση «Η Υγεία με μια Ματιά» ΟΟΣΑ: Κατά 11,1% μειώθηκαν στην Ελλάδα οι δαπάνες στην υγεία

Ο Οργανισμός προειδοποιεί ότι οι χώρες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση κινδυνεύουν  να αποκτήσουν χρόνια προβλήματα υγείας λόγω της μειωμένης πρόσβασης σε φάρμακα και σε ιατρικές εξετάσεις

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Πριν εισπράξεις, σε πρόλαβε η Εφορία

Σε μία ιδιαίτερη μορφή κατασχέσεων, για οφειλές που δεν έχουν γίνει ακόμη ληξιπρόθεσμες, προχωρεί το Δημόσιο, κάνοντας χρήση του άρθρου 11 του νόμου 3943 που ψηφίστηκε τον Μάρτιο του 2011 από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.