Σελίδες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ?


Αυτές τις μέρες όπου παίζεται πως το είπαμε?.. η χρυσαυγειάδα, εδώ μέσα στο διαδίκτυο υπάρχει ένα καταπληκτικό φαινόμενο. Καταλαβαίνουμε επί τέλους γιατί δεν υπάρχει κόσμος έξω να ξεσηκωθεί. Γιατί οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται να φωνάξουν αλλά να σχολιάσουν!!! Η κοινωνική δικτύωση, η ενασχόληση με φατσοβιβλία, τρία πουλάκια κάθονται και σελίδες που "έχει ανάψει η συζήτηση"  είναι το κύριο μέλημα απ΄οτι φαίνεται της νέας γενιάς πολιτών. Των καλωδιωμένων ανθρώπων. Με τη χρυσαυγειάδα το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις πραγματικά γελοιότητας.

Δίναμε λεφτά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους καρκινοπαθείς, και κατέληγαν στις τσέπες της ...Αλεξίας Μπακογιάννη. Τι σου είναι η παράδοση. Το μήλο κάτω από τη μηλιά!!!

Πόρισμα-φωτιά από το σώμα επιθεωρητών:

Πως «μοίραζε» ο Ερυθρός Σταυρός τα χρήματα του εράνου; 

Πάρτε πίσω λεφτά για ιατρικά έξοδα του 2012

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν συμπληρωματική εκπρόθεσμη δήλωση χωρίς πρόστιμο, προκειμένου να δηλώσουν έξοδα ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης που μειώνουν το φόρο, έχουν οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με διευκρινίσεις που παρέσχε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Πώς επιβάλλεται και πώς γκρεμίζεται μία κοινοβουλευτική δικτατορία

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που οι δικτάτορες προσπαθούσαν να επιβάλλουν την εξουσία τους με τα τανκς. Ακόμη και στην Λατινική Αμερική οι δικτάτορες έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι παλιές μορφές τυραννίας είναι μη αποδοτικές και διαρκούν λίγο. Μόνον στην Αφρική οι μαύροι
δικτάτορες χρησιμοποιούν ακόμη ωμή βία κατά των συμπατριωτών τους διότι δεν έχουν φροντίσει να μάθουν τις τελευταίες τεχνικές στην τεχνολογία της δικτατορίας.

νέος τύπος ζώνης ασφαλείας !!!

Δημήτρης Χόρν & Μάρω Κοντού - Πες μου μια λέξη


Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες και παιδιά!

 
Οι απεργίες των εκπαιδευτικών σταμάτησαν και η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά.Τα παιδιά αλλά και οι γονείς  έχουν μπει για τα καλά στην σχολική...  καθημερινότητα.
Πρωινό ξύπνημα ,διάβασμα,εξωσχολικές δραστηριότητες αλλά και οι διάφορες ιώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

7 τρόποι θέρμανσης για ζεστό σπίτι σε χειμώνα κρίσης

Βιομάζα, πέλετ και... αντλίες θερμότητας -λέξεις που ενδεχομένως παραμένουν «κινέζικα» για όσους ζεσταίνονται με το συμβατικό πετρέλαιο- μπαίνουν στα σπίτια ολοένα και περισσότερων Ελλήνων, οι οποίοι στο κεφάλαιο «θέρμανση» γίνονται... εναλλακτικοί! Παράγοντες της αγοράς διαπιστώνουν μια αργή αλλά σταθερή στροφή των καταναλωτών σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και θέρμανσης, μακριά από το ακριβό πετρέλαιο.

Tina Turner - Addicted To Love


τα θαλάσσωσε ...

Φρέσκο γάλα από αυτόματους πωλητές

«Σήμερα, αποδεικνύεται στην πράξη ότι το υγιές συνεταιριστικό κίνημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η είδηση της εφαρμογής από το "ΘΕΣγάλα" μιας τολμηρής ιδέας, της πώλησης φρέσκου γάλακτος ημέρας μέσω αυτόματων πωλητών απευθείας στους καταναλωτές, μας γεμίζει αισιοδοξία για το αύριο της πρωτογενούς παραγωγής και ιδιαίτερα της ελληνικής κτηνοτροφίας».

"Aνάσα" σε δανειολήπτη

"Aνάσα" σε δανειολήπτη
Στο νόμο Κατσέλη προσέφυγε εστιάτορας από την Ιεράπετρα της Κρήτης, προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη του σε πέντε τράπεζες, ύψους 436,618.84 ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, της οποίας ο δανειολήπτης είναι μέλος.

Αυξάνονται τα περιστατικά κατάθλιψης στην Ελλάδα

Μεγάλη αύξηση των περιστατικών κατάθλιψης καταγράφεται τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα μας, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Μελέτη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) του Πανεπιστημίου Αθηνών διαπιστώνει σημαντική αύξηση των σοβαρών καταθλιπτικών επεισοδίων, από το 2011 έως σήμερα, σε ποσοστό που ξεπερνά το 50%.

Βιετνάμ: Blogger καταδικάσθηκε σε φυλάκιση δυόμισι ετών

Ένας από τους σημαντικότερους μπλόγκερ του Βιετνάμ καταδικάσθηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τόλμησαν να αψηφήσουν το κομμουνιστικό καθεστώς και να διαδηλώσουν υπέρ του.