Σελίδες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πάνος Κατσιμίχας - Μια βραδιά στο λούκι

Πέλλα: Έκλεψαν 800 κιλά ροδάκινα!

Ούτε ένα,ούτε δύο αλλά συνολικά 800 κιλά ροδάκινα έκλεψαν το πρωί από το κτήμα ενός 50χρονου τρεις άντρες, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Άγιο Γεώργιο Πέλλας.

Eλεύθεροι οι μιζαδόροι

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός-Δημήτρης Πανόπουλος
Στα μαλακά έπεσαν τρία ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα υπάλληλοι της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών οι οποίοι πιάστηκαν να δωροδοκούνται με 100.000 ευρώ, προκειμένου να ρυθμίσουν πρόστιμο ύψους 2.5 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε επιχειρηματία μετά από έλεγχο που είχε πραγματοποιηθεί.

5 λόγοι που ξυπνάτε κουρασμένη ακόμα και μετά από ένα 8ωρο ύπνου


Το να ξυπνάτε φρέσκια είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάτε καλά την μέρα σας. Παρόλα αυτά, πολλές φορές μπορεί να νιώθετε κουρασμένη και το σωστό ξεκίνημα της ημέρας να φαίνεται αδύνατο, παρότι έχετε κοιμηθεί το απαραίτητο 8ωρο. Αυτοί είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους νιώθουμε εξαντλημένες τα πρωινά.

«Πάρε μας μανούλα στο σπίτι κι εμείς δεν θα πεινάμε…»


Γράφει ο Αγγελόπουλος Περικλής
Βρέθηκα  σε ένα νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα όπου φιλοξενεί παιδιά, που αδυνατούν οι γονείς να τους προσφέρουν ακόμη και την απαραίτητη διατροφή!!!
Εκεί λοιπόν εκτυλίχθηκε το εξής περιστατικό:

ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΣ "Κόλπο" για να καθυστερήσει η... λυπητερή της Εφορίας



Το κόλπο για να πληρώσουν όσο το δυνατόν αργότερα τη... λυπητερή της Εφορίας φαίνεται πως ανακάλυψαν πολλοί φορολογούμενοι. Καθοδηγούμενοι ίσως και από τους λογιστές τους, φαίνεται πως η πλειοψηφία σχεδόν όσων έσπευσαν να κάνουν ήδη την ηλεκτρονική τους δήλωση, αποφεύγουν να επιλέξουν το «κουτάκι» που αναγράφει «επιθυμώ να ενημερωθώ ηλεκτρονικά για την εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος». Έτσι μπορεί να «γλιτώσουν» και ένα μήνα στην καταληκτική διορία πληρωμής του φόρου τους.

Πρώτα εφορία, μετά ρύθμιση δανείου


Οι δανειολήπτες που θέλουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των τραπεζικών δανείων θα πρέπει να έχουν προηγουμένως ρυθμίσει τα χρέη τους προς την εφορία. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που παρουσιάζει η «Κ», απαραίτητη προϋπόθεση για να ρυθμιστεί ένα δάνειο είναι η προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας.

Καναπές!!!


Kατάσχεσαν σε πατέρα τριών παιδιών αυτοκίνητο και σύνταξη για οφειλείς 3700 ευρώ!


Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Έδεσσας προχώρησαν την Πέμπτη 11.7.2013 οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, με αφορμή την επιβολή διπλής κατάσχεσης, σε σύνταξη και αυτοκίνητο σε βάρος συνταξιούχου.

Ελλάδα εν Ταύροις

          
                  Σ
ε μια χώρα δεν μπορούν να συγκατοικούν η Υβρις και η Νέμεσις.
Ή η μια θα κατέχει του Ανακτος το Μέγαρο ή η άλλη θα το ξεθεμελιώνει.

Αν τουλάχιστον απ' τους ανθρώπους αυτούς...


Η ευθιξία είναι μια λέξη αποκλεισμένη απ' το νεοελληνικό λεξιλόγιο.
Και λέξη που δεν ακούγεται παύει να κατοικεί και στη σκέψη.

Δείτε το μήνυμα-σημείωμα προς τους ...διαρρήκτες που έχει σαρώσει το διαδίκτυο!

Aρχίζω να πιστεύω πως το Πολυτεχνείο έπρεπε να έχει βομβαρδιστεί !!!

Μπουρλότο!

Στο πλαίσιο της κινητικότητας, ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει τον Χρήστο Παπουτσή από το σπίτι του στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Απόφαση σταθμός: Με τιμολόγια δημοσίου θα γίνονται δεκτά τα έκτακτα περιστατικά στις ιδιωτικές κλινικές

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου δεχόμενη την εισήγηση του τέως εισαγγελέα Ιωάννη Τέντε αποφάνθηκε ότι εφόσον τα δημόσια νοσοκομεία δεν μπορούν να δεχτούν έκτακτα βαριά περιστατικά ασθενών, αυτά πρέπει να τα δέχονται υποχρεωτικά οι ιδιωτικές κλινικές με το τιμολόγιο του Δημοσίου.

Πώς να μάθω το παιδί μου κολύμπι; 5 εύκολα βήματα

Με την εμπειρία χρόνων καθώς και τη συνεργασία με δασκάλους προσαρμοσμένης κινητικής αγωγής, εργοθεραπευτές και γυμναστές, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει κολύμπι.

In The Year 2525 /w Lyrics

Πορτο Κουφό Σιθωνία Χαλκιδική

ΟΕΣΥΝΕ: Οι Έλληνες διώκονται φορολογικά 240 φορές περισσότερο από Βρετανούς, Αμερικανούς

Mεγάλη είναι η διαφορά στον αριθμό των προσφυγών εναντίον πολιτών για φορολογικά θέματα σε Ελλάδα, Βρετανία και ΗΠΑ. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΟΕΣΥΝΕ Με ποιον τρόπο μπορούν να προστατευτούν οι φορολογούμενοι

Πως θα γλιτώσεις το πρόστιμο στο ελεύθερο

 300 ευρώ κύριοι δεν είναι πρόστιμο. Είναι εξόντωση. Αλλά ευτυχώς όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.
Aίσχος. Στις εποχές που ζούμε. Με 27,4 % επίσημο ποσοσό ανεργίας, που μεταξύ μας τώρα τη μαύρη αδήλωτη και απλήρωτη εργασία να βάλεις μέσα θα φρίξει το και το σκυλί.

Αλλάζει (πάλι) η φορολογία των ΙΧ – Τι σημαίνει φορολόγηση με βάση την αξία


Πριν προλάβουμε να αφομοιώσουμε τις αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων –με τελευταία την αναδρομική επιβολή του φόρου πολυτελείας- η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο πλαίσιο για την επόμενη χρονιά. Εγκαταλείπεται το μοντέλο φορολόγησης με βάση τον κυβισμό. Τι θα το αντικαταστήσει;


Έρχονται τα ΙΧ φυσικού αερίου: διανύουν100 χιλιόμετρα με τρία ευρώ


Η ανακοίνωση της ΔΕΠΑ ότι θα προχωρήσει άμεσα στο άνοιγμα νέων πρατηρίων τα οποία θα πωλούν φυσικό αέριο, αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Οι αντιπροσωπείες ετοιμάζονται να εισάγουν αυτοκίνητα που λειτουργούν με μεθάνιο, τα συνεργεία «γυαλίζουν» τα κιτ μετατροπής ενώ οι οδηγοί αρχίζουν να κάνουν τους υπολογισμούς τους. Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως για το φυσικό αέριο στην αυτοκίνηση;

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Πως θα νομιμοποιήσετε αυθαίρετα και πολεοδομικές παραβάσεις

Εως τα τέλη του 2014 θα μπορούν να νομιμοποιήσουν με ευνοϊκούς όρους αυθαίρετα και κτίσματα με πολεοδομικές παραβάσεις οι ιδιοκτήτες τους, πληρώνοντας μικρά παράβολα (ή και πρόστιμα) έως και σε 100 δόσεις .