Σελίδες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΣΙΠΑ..

Τι άλλο πρέπει να πούμε όταν ανοίγουμε στη τύχη μια οποιαδήποτε σελίδα από ξένα forum, sites, blogs, αρθρα σε εφημερίδες και η κεντρική ιδέα είναι αυτή που περιγράφεται εδώ...

Ελλάδα: όταν η νεοφιλελεύθερη δικτατορία απειλεί με στρατιωτική δικτατορία!

Όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο. Το συστημικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε άριστα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί στην Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκλογή της Μέρκελ στη Γερμανία.

Poly Panou - Ta Limania (Τα λιμάνια)


Ο παππούς δίνει συμβουλές στον εγγονό του …

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η πρώτη εφεδρεία στο δημόσιο τομέα το 2011

Ως αντισυνταγματική κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η πρώτη εφεδρεία στον δημόσιο τομέα. Πρόκειται για μέτρο που προβλέφθηκε το 2011 με το πρώτο Μνημόνιο και αφορούσε την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα για τους υπαλλήλους του αμιγούς δημόσιου τομέα που απασχολούνται καθαρά με σχέση Δημοσίου Δικαίου.

Δεν θα προκαταβληθεί τελικά το επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Δεν θα προκαταβληθεί τελικά φέτος το επίδομα θέρμανσης στους δικαιούχους παρότι η κυβέρνηση θα διαθέσει 185 εκατομμύρια ευρώ. Το πετρέλαιο θέρμανσης προς τους καταναλωτές θα διατίθενται από τις 15 Οκτωβρίου.

ΣΠΑΣΤΟΝ

Μην ψάχνετε για το που την πάνε την κατάσταση με τα περί δημοκρατίας. Ας αφήσουμε στην άκρη για μια φορά τα πολιτικά τερτίπια περί πραξικοπημάτων και ναζιστικών κινημάτων.

Vangelis - Alpha

Άμεσα η καταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα καταβληθεί στους αγρότες η δεύτερη δόση της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, μετά την υπογραφή την Τετάρτη (25/09) της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Συνεργείο της ΔΕΗ πήγε να κόψει το ρεύμα σε παιδικό σταθμό

Συνεργείο της ΔΕΗ προσπάθησε να κόψει το ρεύμα στον παιδικό σταθμό της Πέρδικας Ηγουμενίτσας.

Σε οριακή κατάσταση τα ταμεία - Ανάσα για τη ρύθμιση οφειλών ζητά το Υπ. Εργασίας - Τρύπα 800 εκατ. στον ΟΑΕΕ το 2014

SOS εκπέμπουν τα ταμεία για την έλλειψη ρευστότητας και θεωρούν ότι το θέμα που πρέπει να συζητηθεί κατά προτεραιότητα στη συνάντηση της Παρασκευής με την Τρόικα στο Υπουργείο Εργασίας είναι  η τροποποίηση με ευνοικότερους όρους  της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς.

Μήπως μας... ψεκάζουν στ' αλήθεια; Όλη η αλήθεια για τους «αεροψεκασμούς»

Είμαστε πειραματόζωα ή όχι; Τι είναι τα τεχνητά νέφη που βλέπουμε στους ουρανούς; Πώς δημιουργούνται οι λευκές χημικές ουρές στους ελληνικούς ουρανούς; Τι λένε πιλότοι για το φαινόμενο;

Δυο σε ένα για τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας Ερχονται μέτρα συμμόρφωσης για ΦΠΑ

Ένα εκκαθαριστικό σημείωμα προσανατολίζεται αποστείλει το υπουργείο Οικονομικών για τα τέλη κυκλοφορίας και το φόρο πολυτελείας στα ΙΧ αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.