Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Παρέλαση κοτζαμπάσηδων. Του Χριστόφορου Κάσδαγλη

Πώς εξηγούνται οι κυβερνητικές εμμονές γύρω από την απρόσκοπτη διεξαγωγή των παρελάσεων και τι πραγματικά σημαίνει, με όρους του 1821 αλλά και του 2014, η παρουσία των ανθρώπων της εξουσίας στα έδρανα των επισήμων.

Θα μεγαλώσει και θα στρώσει λέγανε όλοι...


νέο άρωμα !!!

ΣτΕ: "Αντισυνταγματικό να μην ενημερώνονται οι φορολογούμενοι για τις κατασχέσεις"

Το ΣτΕ σταματάει για μια ακόμη φορά τις πρακτικές και τον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών και του Χ.Θεοχάρη, όσον αφορά στις κατασχέσεις, καθώς με απόφαση του ορίζει ότι είναι αντισυνταγματικό το να μην ενημερώνονται οι οφειλέτες στη περίπτωση που ενεργοποιούνται σε βάρος τους κατασχέσεις! 
 

πόσο μπορεί μια παρέλαση να ανεβάσει το ηθικό μας ;


Frank Sinatra - Fly me to the moon (with lyrics)


Αποχή από τις εκλογές ψήφισαν οι κάτοικοι του Βελβεντού

Υπέρ της αποχής από τις εκλογές του Μαΐου ψήφισαν οι κάτοικοι στον Βελβεντό Κοζάνης.

Κόνραντ Λόρεντς: Τα 8 θανάσιμα αμαρτήματα του πολιτισμού μας

Ηταν διδάκτωρ της ιατρικής και της φιλοσοφίας, βιολόγος, ηθολόγος και ψυχολόγος, ιδρυτής του κλάδου της συγκριτικής συμπεριφοράς και νομπελίστας στοχαστής. Στο βιβλίο του o Κόνραντ Λόρεντς αναφέρει τις οκτώ αιτίες που, κατά τη γνώμη του, οδηγούν αναπόδραστα στο τέλος του ανθρώπου.

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Διαδικασίες-εξπρές για χιλιάδες δίκες

Του Αλέξανδρου Αυλωνίτη
Ριζικές αλλαγές προωθεί η κυβέρνηση στην Πολιτική Δικονομία με στόχο να επιταχύνει θεαματικά τις δικαστικές αποφάσεις σε αστικές και εμπορικές διαφορές, αλλά και τις αναγκαστικές εκτελέσεις και να βάλει τέλος στις σημερινές χρονοβόρες διαδικασίες