Σελίδες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σημείωμα «αστυνομικίνας» προς τους ενοίκους διαμερίσματος κάτω από το δικό της για να της δώσουν τα 3 κιλοτάκια της που της έπεσαν...

Ένα σημείωμα γραμμένο σε σελίδα ημερολογίου της ελληνικής αστυνομίας κάνει τον γύρο του Facebοok.

Ελληνίδες πωλούν τα ωάρια τους για να βγάλουν τα προς το ζην

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τους Ελληνες στα άκρα, με πολλές γυναίκες πλέον οι οποίες ψάχνουν αγωνιωδώς να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, να καταφεύγουν στη «λύση» να πουλούν τα ωάρια τους σε ιατρεία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Ο ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ Βαπτίζουν τη ανεργία "κινητικότητα" και απολύουν ακόμα 25.000 άνθρωπους

Συνολικά 25.000 δημόσιοι και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, υπάλληλοι θα απολυθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, από τους οποίους 4.200  δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ποιοι θα πληρώσουν το φόρο πολυτελείας - Θα επιβληθεί από φέτος, κι όχι από το 2014

Φόρο πολυτελούς διαβίωσης θα πληρώνουν από φέτος οι ιδιοκτήτες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, σκαφών αναψυχής, πισίνων και αεροσκαφών.

Βόμβα στα επαγγελματικά ακίνητα –Η Τρόικα απαιτεί την κατάργηση της 12ετίας -Οποιος δεν πληρώνει, φεύγει

Σημαντικές αλλαγές στο προστατευτικό καθεστώς που ισχύει για τις επαγγελματικές στέγες απαιτεί η Τρόικα και ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης να τροποποιήσει τη νομοθεσία, που ορίζει ότι τουλάχιστον επί μία 12ετία οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να διώξουν τον επιχειρηματία που έχει υπογράψει μισθωτήριο συμβόλαιο για κατάστημα ή γραφείο.

HEART - ALONE - Lyrics Video

Ρε Στουρνάρα ...


Απαγορευτηκε το μάζεμα ρίγανης

Η είδηση κάνει το γύρο των social media και μας έχει αφήσει...άφωνους!
Σύμφωνα με αστυνομική διάταξη, οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων μπορούν να μαζεύουν αρωματικά-ιαματικά φυτά, μόνον για δική τους χρήση.

H Κόλαση υπάρχει, είναι κόκκινη, υγρή και βρίσκεται στην Κίνα (φωτο)

Το έντονο κόκκινο χρώμα, η μυρωδιά από θείο, οι καυτοί ατμοί που αναδύονται από τη λίμνη και το φυσικό τοπίο που την πλαισιώνουν στήνουν ένα σκηνικό ανάλογο με αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας για την Κόλαση.

Οι «δέκα εντολές» για τη σωστή χρήση του κλιματιστικού Αποφύγετε τα πιο συνήθη λάθη

Οι «δέκα εντολές» για τη σωστή χρήση του κλιματιστικού – Αποφύγετε τα πιο συνήθη λάθη Καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες η χρήση του κλιματιστικού σε σπίτια και καταστήματα είναι συχνά συνεχής και έντονη, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ορισμένους βασικούς κανόνες εξορθολογισμού της.
Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορεί να πετύχει κανείς όχι μόνο βελτίωση των συνθηκών στο εσωτερικό του κλιματιζόμενου χώρου, αλλά και οικονομία στην κατανάλωση, ενώ θα σταματούσε να επιβαρύνει την υγεία του στο όνομα της θερμικής άνεσης.

ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οδηγός για τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ - Ολη η εγκύκλιος

Με το νέο σύστημα, θα υποβάλλουν έως τις 22 Ιουλίου και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ.

ΟΑΕΕ: Ανεπαρκής η σύνταξη για τους 8 στους 10 συνταξιούχους

Μόνο 2 στους 10 συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, δηλώνουν ότι η σύνταξη επαρκεί για τη κάλυψη των αναγκών όλου του μήνα ενώ για τη μεγάλη πλειοψηφία (75 %) η σύνταξη αποτελεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος.

Η «ταρίφα» της Εφορίας για τα φορο-πρόστιμα σε Ι.Χ. που έχουν δηλωθεί σε ακινησία

του Κωστή Πλάντζου
Ξεπερνά και τα 1.500 ευρώ ο… τιμοκατάλογος με τα φορο-πρόστιμα που επιβάλλει η Τρο-χαία σε όσους κινούν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, αν και έχουν δηλώσει στην Εφορία πως τα έθεσαν σε ακινησία για να αποφύγουν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα Ι.Χ.