Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ηρωική αντίσταση της κυβέρνησης στην Τρόικα. Του Πιτσιρίκου

Σκληρό αγώνα δίνει η κυβέρνηση Σαμαρά για να προστατεύσει τα σπίτια των Ελλήνων από την Τρόικα. Οι εκπρόσωποι της Τρόικας θέλουν να πετάξουν τους Έλληνες στον δρόμο και να βγάλουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό αλλά η κυβέρνηση αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις.

Όρφεας Πέριδης-Φωτοβολίδα


Αποφυγή διοδίων 11 σταθμών απο Αθήνα ως Θεσσαλονίκη

Ακολουθούμε κανονικά την εθνική οδό αποφεύγοντας τα διόδια. Δεν χάνουμε σε χρόνο παρά ελάχιστα λεπτά σε σχέση με την κανονική διαδρομή και τα επιπλέον χιλιόμετρα από παράπλευρους είναι λίγα.

ΦΘΟΡΑ!!!

Νέο χτύπημα στους ιδιοκτήτες ακινήτων -Θα πληρώσουν φόρο ακόμα και για ενοίκια που δεν εισέπραξαν

Ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους ιδιοκτήτες ακινήτων από το νέο έτος, αφού μαζί με τον φόρο ακινήτων και το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος θα κληθούν να πληρώσουν φόρο και για ενοίκια που δεν εισέπραξαν.

«Μπόνους» ξανά για όσους μαζεύουν αποδείξεις -Ποιο είναι το νέο σύστημα που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

Το πορτογαλικό μοντέλο το οποίο προβλέπει ηλεκτρονική έκδοση όλων των χάρτινων αποδείξεων με παράλληλη παροχή κινήτρων στους φορολογούμενους προκειμένου να δηλώνουν βασικά στοιχεία των συναλλαγών τους στη φορολογική διοίκηση μελετά το υπουργείο Οικονομικών, βασιζόμενο στην κεντρική ιδέα του πορτογαλικού συστήματος, η οποία είναι το γεγονός πως όλες οι επιχειρήσεις αποστέλλουν σε μηνιαία βάση τα δεδομένα των συναλλαγών τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Το τελικό σχέδιο στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης Τέσσερις νέες ρυθμίσεις υπέρ ασθενέστερων για τους πλειστηριασμούς

- Ανεργοι και χαμηλά εισοδήματα θα γλιτώνουν με μία συμβολική δόση- Ποια θα είναι τα όρια προστασίας με βάση την αξία της περιουσίας- Σε τρία χρόνια η σταδιακή κατάργηση του νόμου Κατσέλη- Σταδιακά και η μείωση του ορίου προστασίας των 300.000€

Οι πεσόντες της κρίσης Οι αυτοκτονίες δεν είναι μόνο 3.124 σε τέσσερα χρόνια. Απλώς, οι περισσότερες καταγράφονται ως δηλητηριάσεις ή ατυχήματα...

«Σε μία αυτοκτονία αντιστοιχούν τουλάχιστον 20 απόπειρες...»
Β. Κονταξάκης, καθηγητής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών