Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Iσως έχετε δει γύρω σας κόσμο που θέλει να πείσει πως έχει κάποια ευαισθησία για τη σφαγή των ζώων που γίνεται στις μεγάλες φάρμες βασανιστήριων, κι αρχίζει να έχει ένα δισταγμό στο τι τρώει. Οπότε αποφασίζουν να μην τρώνε πλέον μοσχαράκια , γουρανάκια ή αρνάκια.  Τρώνε μόνο ..κοτόπουλο! Μάλιστα υπήρχε και μια αφίσσα πολύ χαρακτηριστική που κυκλοφορούσε όπου έδειχε ένα όχι στα μοσχάρια όχι στα χοιρινά κι από κάτω έδειχνε ένα θλιμένο κοτοπουλάκι που έλεγε "εμένα γιατί όχι"?

Αποκρουστικοί Χειραγωγοί

Θα μετέλθουν οποιουδήποτε μέσου για να επαναπατρίσουν τις λοξοδρομημένες ψήφους.

Είναι δυνατόν;..

   Είναι δυνατόν να ζήσουμε τα υπόλοιπα χρόνια μας με χημικά και δακρυγόνα, επειδή διαμαρτυρόμαστε, επειδή ζητάμε;

Σε πορεία θανάτου

Τώρα ούτε να τρέξεις, ούτε να κρυφτείς δε μπορείς. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ήσυχης αποδοχής σου για όλα τα μέτρα που σου επέβαλλαν. Σού πήραν όλα τα όπλα ενώ τα είχες στα χέρια σου. Τα παρέδωσες εσύ εις το όνομα της ειρήνης και της νοικοκυροσύνης. Να μην τρέξει σταγόνα αίμα αλλά ας χυθούν εκατομμύρια δάκρυα. Τα δάκρυα δεν πονάνε...έτσι νόμιζες. Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι, ήσυχε συμπολίτη μου. Οι κακές Κασσάνδρες δεν ήταν για τα γούστα σου γιατί σου χαλούσαν την καθημερινότητά σου, τις κανονισμένες διακοπές σου, τις απλωτές και τις ξαπλωτές σου, το σίγουρο μέλλον σου.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!

Στης Χαλιμάς τα παραμύθια ~ Κ.Καράλης


Χαράτσι 35 ευρώ σε 2.000.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

 Κτηματόσημο σε δύο εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων σε μεγάλα αστικά κέντρα που μπήκαν στο Κτηματολόγιο στα τέλη της δεκαετίας του '90

Πόσες ημέρες και για ποιους λόγους δικαιούνται άδεια οι δημόσιοι υπάλληλοι - Τι θα αλλάξει με τις αναρρωτικές

Να «μαζέψει» τις άδειες που χορηγούνταν με ασυδοσία στους δημοσίους υπαλλήλους επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μετά την ανακοίνωση ότι θα κοπεί η άδεια χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή έρχεται και περιστολή των αναρρωτικών αδειών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ετοιμάζει τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Αθάνατη Ελλάδα: Καθάριζαν σε μία νύχτα τα ποινικά μητρώα επίορκων για να συνεχίσουν να δουλεύουν στο Δημόσιο

Μέσα σε μια νύχτα αδικήματα όπως κλοπή, λιποταξία, παράνομη οπλοφορία σβήστηκαν από τα ποινικά μητρώα υπαλλήλων για να συνεχίσουν να δουλεύουν στο δημόσιο σε μια προσπάθεια να προστατευθούν «ημέτεροι» επίορκοι.

Hans Zimmer - A Way of Life


Φωτογράφος με ήθος...!!!


«Bonus» 10.000 ευρώ σε νέους για να στήσουν δουλειά - To νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Έναν ακόμη κύκλο επιδότησης νέων ηλικίας έως 35 ετών οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς εισόδημα προκειμένου να υλοποιήσουν την ιδέα τους ανοίγει ο ΟΑΕΔ εντός των ημερών. Το ποσό της επιδότησης θα φτάνει στις 10.000 ευρώ

ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ Προκαταβολικά και σε περισσότερους το επίδομα θέρμανσης

Αλλαγές στο σύστημα και τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, δηλώνοντας χθες πως «σκοπεύουμε να ελαφρύνουμε τα κριτήρια».

Τι παθαίνει το σώμα όταν κόψουμε το κάπνισμα;

Αν αποφασίσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τις γυναίκες, δεν ζεις περισσότερο. Απλώς σου φαίνεται ότι διαρκεί περισσότερο» έλεγε ο Βρετανός συγγραφέας και υπέρμαχος του καπνίσματος, Clement Freud. Άραγε, ήξερε τι θα συνέβαινε στο σώμα του αν αποφάσιζε να κόψει το τσιγάρο;

ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ Χωρίς ΑΦΜ όσες επιχειρήσεις χρωστούν στο Δημόσιο

Της Μαρίας Βουργάνα
Χωρίς «φορολογική ταυτότητα» δηλαδή χωρίς Αριθμό Φορολογικού Μητρώου θα μείνουν πολύ σύντομα οι επιχειρήσεις που χρωστούν στο Δημόσιο. Η εφορία θα προχωρεί άμεσα στην απενεργοποίηση του ΑΦΜ των νομικών προσώπων με ληξιπρόθεσμες μη ρυθμισμένες οφειλές, μπλοκάροντας έτσι όλες τις συναλλαγές και κάθε οικονομική δραστηριότητά τους.
Οι επιχειρήσεις που θα «χάσουν» τον ΑΦΜ τους, δεν θα μπορούν να συναλλάσσονται με άλλες επιχειρήσεις ή ιδιώτες ή με χώρες της Ε.Ε., να λαμβάνουν χρήματα ή δάνειο από τις τράπεζες, να πληρώνονται για συναλλαγές τους από το Δημόσιο, να εισπράττουν επιστροφές φόρων, να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις, να μεταβιβάζουν ακίνητα και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς.