Σελίδες

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ.. ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ


Με ρώτησε η μάνα μου,  μια ηλικιωμένη 83 χρονών, που δεν ευτύχησε να σπουδάσει οικονομολόγος. Τι είναι παιδάκι μου αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα?

Αναθεώρηση Προσωπικού Συντάγματος

 Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε ποτέ διότι ζούμε την εποχή των μαχών. Των προσωπικών μαχών. Η απότομη αλλαγή της ζωής μας και των συνήθειών μας μάς έκανε καταρχάς να ψάχνουμε να βρούμε τον φταίχτη. Τον βρήκαμε στα πρόσωπα των πολιτικών καρικατούρων που αιώνες κυβερνούσαν ζωές σαν τις δικές μας. Οργιστήκαμε μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να τους κόψουμε τα λαρύγγια και να κρεμάσουμε τα κουφάρια τους ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος.

τι σου κάνει η κρίση ...

Αυτός ο άνθρωπος_ Ρίτα Σακελλαρίου


Ιδού οι δημοφιλέστερες ύβρεις των Νεοελλήνων στα αρχαία Ελληνικά εις πείσμα των προτροπών Ρεπούση περί εγκατάλειψής τους!

Είναι ευρέως διαδεδομένη η άποψη πως ο αληθινά ευγενής και πολιτισμένος άνθρωπος παραμένει τέτοιος και στις πιο απολίτιστες εκφάνσεις του: φτύνει πολιτισμένα, αφοδεύει πολιτισμένα, σαρκάζει πολιτισμένα, ασκεί βία πολιτισμένα, τέλος καθυβρίζει πολιτισμένα.

ΟΑΕΕ: Ασφάλιση με 100 ευρώ και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με 50

Σε μία προσπάθεια να κλείσει η μαύρη τρύπα του ΟΑΕΕ που προέρχεται από τις χιλιάδες απλήρωτες εισφορές των ασφαλισμένων του Ταμείου αναμένεται να προσφέρει ασφάλιση με 90 και 100 ευρώ για σύνταξη και άλλα 50 ευρώ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Χρεοκοπημένοι πολιτικοί

For A Few Dollars More (Theme by Ennio Morricone)


Η λιτότητα θα φέρει… φτώχεια

Η λιτότητα θα φέρει… φτώχεια
Σχεδόν 146 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας μέχρι το 2025, εάν η Ευρώπη συνεχίσει να εφαρμόζει αυστηρά μέτρα λιτότητας, αναφέρεται σε έκθεση που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η διεθνής συνομοσπονδία Oxfam.

Δικαιώθηκαν εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα

Δικαιώθηκαν εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα

Κλειστές οι επιχειρήσεις τη Δευτέρα - Θα κάψουν τα ειδοποιητήρια κατάσχεσης του ΟΑΕΕ

Κλειστά καλεί η ομοσπονδία να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, επαγγελματοβιοτέχνες του νομού Χανίων.

Θέλεις πραγματικά να τελειώσει η κρίση, να έχεις χρήματα για να ζήσουν τα παιδιά σου και να σταματήσουν οι Θάνατοι; Άκου λοιπόν...

Θέλεις πραγματικά να τελειώσει η κρίση, να έχεις χρήματα για να ζήσουν τα παιδιά σου και να σταματήσουν οι Θάνατοι;

Μπρόκολο κατά του καρκίνου του δέρματος

Το μπρόκολο συγκαταλέγεται στις τροφές που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τους ερευνητές. Δεν ξεχωρίζει μόνο για την πλούσια περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά, αλλά και για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες. Νέα μελέτη, μάλιστα, έδειξε ότι αυτός ο πράσινος θησαυρός παρέχει προστασία έναντι του καρκίνου του δέρματος και των ηλιακών εγκαυμάτων.

ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ Πρόστιμα - φωτιά για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες - Ολη η εγκύκλιος

Της Μαρίας Βουργάνα
Πρόστιμα – «φωτιά» σε όσες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες δεν εκδίδουν αποδείξεις για μικρές συναλλαγές έως 5.000 ευρώ αλλά ηπιότερα πρόστιμα για ουσιαστικές φορο-παραβάσεις όπως η έκδοση πλαστών και εικονικών φορολογικών στοιχείων προβλέπει το νέο ποινολόγιο της Εφορίας.

ΣτΕ: Εκπρόθεσμο το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση δασκάλων και καθηγητών

Επειδή εκδόθηκε εκπρόθεσμα - Η έκδοσή του θα έπρεπε να είχε γίνει σύμφωνα με το νόμο έως τις 10 Μαρτίου