Σελίδες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Οι διακοπές των άλλων. Του Πιτσιρίκου

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank, η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα αυξήθηκε πολύ το τελευταίο τρίμηνο του 2013 και εκτιμάται πως ο αριθμός των ξένων τουριστών που φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα το 2013 μπορεί να ξεπερνάει τα 18 εκατομμύρια.

Nikos Portokaloglou & Andriana Babali "Gine kommatia"


μου αρέσει που κλείνουν τα αυτιά τους...


Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης για τον Φιλιππίδη

«Εις βάρος του Άγγελου Φιλιππίδη του Ιωάννη, γεννηθέντος το 1963, υπάρχει ένταλμα σύλληψης, για το αδίκημα της απάτης. Εν τούτοις, δεν έχει ασκηθεί εις βάρος του ποινική δίωξη. Σύμφωνα με τις διατάξεις της σύμβασης περί έκδοσης εγκληματιών και το άρθρο 18 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα, δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό το αίτημα περί έκδοσης του Άγγελου Φιλιππίδη. Αποφασίζεται ομοφώνως η άρση της απόφασης περί κράτησής του». Αυτό αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης για τον Άγγελο Φιλιππίδη.

Βουληση της κυβέρνησης!!!

Δόση 75,82 ευρώ για χρέος 81425 ευρώ με απόφαση δικαστηρίου

Δικαιώθηκε χήρα δανειολήπτρια με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, η οποία για την επόμενη διετία διατηρεί την περιουσία της ως έχει, αλλά και δεν θα πληρώνει δόση για το χρέος της, Χριστούγεννα και Πάσχα.

Νέο κούρεμα στις διαγνωστικές εξετάσεις -Οι γιατροί θα χορηγούν κατά 20% λιγότερα παραπεμπτικά

Νέες περικοπές έρχονται για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, καθώς μετά τα φάρμακα έρχεται κούρεμα και στις διαγνωστικές εξετάσεις που έχουν δικαίωμα να κάνουν, με την κάλυψη του ασφαλιστικού τους Ταμείου. Συγκεκριμένα, θα μπει πλαφόν και στα παραπεμπτικά που έχουν δικαίωμα να υπογράφουν οι συμβεβλημένοι, με το σύστημα, γιατροί.