Σελίδες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ

Άκουγα τον επί παντός επιστητού υπουργό κ. Γεωργιάδη στον Real fm, να παίρνει βαθιά ανάσα και να δηλώνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το «σύνθετο θέμα» των διοδίων από «την εποχή που ήταν υπουργός ο Μάκης». Άσχετο; Άσχετο, αλλά σ’ αυτό θα κολλήσουμε τώρα; Κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ να ακούσετε το απόσπασμα. Είναι μικρό.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - Ωδη στον μαλάκα


Καταργείται η επίσκεψη στην εφορία για την ηλεκτροδότηση οικοδομής

Εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης προβλέπει πως από την 1η Ιανουαρίου 2014 δεν ισχύει η διαδικασία προσκόμισης στις εφορίες δικαιολογητικών για την ηλεκτροδότηση οικοδομών.

The Byrds - Ballad Of Easy Rider


Τα στοιχεία!!!

Τριετής ελάχιστη διάρκεια για τις νέες εμπορικές μισθώσεις

Αλλαγές στο καθεστώς των εμπορικών μισθώσεων θα ενσωματωθούν, την προσεχή εβδομάδα, στο νομοσχέδιο για τη Σύσταση του Ενιαίου Φορέα Εξωστρέφειας.

Φορο-σοκ για μισθωτούς-συνταξιούχους που έχουν εισόδημα από ενοίκια ή ελεύθερο επάγγελμα -Τι θα γίνει με τα μπλοκάκια

Φορο-σοκ περιμένει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που έχουν έστω κι ένα ευρώ εισόδημα από ενοίκια ή ελευθέριο επάγγελμα. Σύμφωνα με το νέο φορολογικό νόμο, θα κληθούν να πληρώσουν προκαταβολή φόρου 55% για το σύνολο του φόρου, δηλαδή και αυτού που προκύπτει από τα εισοδήματα από μισθούς ή συντάξεις και αυτού που προκύπτει από τα ενοίκια ή το ελευθέριο επάγγελμα.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ Ολες οι αλλαγές στον φόρο υπεραξίας και στα πρόστιμα - Δείτε τι θα ισχύει αναλυτικά

Της Μαρίας Βουργάνα
Την εξαίρεση από τον φόρο υπεραξίας 15% για τις μεταβιβάσεις παλαιών ακινήτων τα οποία κατέχουν οι φορολογούμενοι για περισσότερα από 25 χρόνια προωθεί τώρα το οικονομικό επιτελείο μετά τα πολύπλευρα προβλήματα που ανέκυψαν στον υπολογισμό του φόρου και είχαν ως αποτέλεσμα να «παγώσει» από την αρχή του έτους κάθε αγοραπωλησία ακινήτων.

Διακοπές με το σταγονόμετρο για τους Έλληνες

Ένας στους τέσσερις Έλληνες (26%) δεν σκοπεύει να πάει διακοπές φέτος λόγω της οικονομικής κατάστασης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη στις Βρυξέλλες. Το αντίστοιχο ποσοστό στην ΕΕ είναι 11%.