Σελίδες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΦ!

9 Μαΐου 2012. Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα: «Για πρώτη φορά από το 1968 οι τιμές μειώθηκαν τον Μάρτιο εφέτος. Οι τιμές πέφτουν πλέον στην Ελλάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι άργησαν να πέσουν».
31 Αυγούστου 2013: Σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ οι τιμές των βασικών τροφίμων αυξήθηκαν κατά 6,3% την τελευταία πενταετία. Η σωρευτική αύξηση στις τιμές των βασικών αγαθών ανέρχεται σε 6,3% την περίοδο 2008-2013, με τα προϊόντα εισαγωγής να επιβαρύνονται περισσότερο

Η φιλοσοφία για τους φιλόσοφους και η μαλακία για τους μαλάκες .

Ένα πρωινό του 2010 ο τότε πρωθυπουργός της χώρας , Γιώργος Παπανδρέου , πετάχτηκε ιδρωμένος από το κρεβάτι και αναφώνησε “ονειρεύομαι άρα υπάρχω”  και συνεχίζοντας την φιλοσοφική του αναζήτηση κατέληξε στο “αφού υπάρχω , ονειρεύομαι την βοήθεια της τρόικα” . 

Η επανάσταση του καναπέ;

 
Ένας εφιάλτης για την «δικτατορία των τραπεζών» και τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου, έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του. Ακούει στο όνομα bitcoin (ψηφιακό χρήμα).

Μεγάλα ανδρικά διλήμματα

Έμπειρη ή αθώα;
H έμπειρη είναι προτιμότερη:

  • Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό, «μπορείς να γυρίσεις τώρα;».
  • Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή.
  • Άλλο σεξ και άλλο ύπτιο.
  • Δεν χρειάζονται άπειρα προκαταρκτικά.
  • Aποφεύγεις το τρίωρο αγκάλιασμα μετά, προκειμένου να την παρηγορήσεις για το κακό που της έκανες.

Τι θα πρέπει να έχετε αποθηκευμένο στο σπίτι σας σε περίπτωση 'έκτακτης ανάγκης'!

Πολύ ενδιαφέρον το παρακάτω άρθρο από το «Οδηγός επιβίωσης για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε» για όσους ενδιαφέρονται να αποθηκεύσουν τρόφιμα για το διάστημα 1 έτους.

Έδεσσα: Είδες ο Κυριάκος!

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη προχθές στην ενοποιημένη πλέον Δ.Ο.Υ Έδεσσας (Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία), όταν φορολογούμενος πολίτης από την Αριδαία-Πέλλας, επισκέφθηκε αυτήν, προκειμένου έχοντας όλα τα δικαιολογητικά, προβεί στην έκδοση ΑΦΜ στην θυγατέρα του που απουσίαζε.

μετά το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας τα μοναδικά βλήματα που θα βγάζουμε θα είναι... αυτά...!!!

Πινω και Μεθω (οφ αμαν) - Αγαθωνας Ιακωβιδης (Απτάλικο Ζειμπέκικο Παράλια Μ. Ασίας)


Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!!

Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!.

Έγγραφο αποκαλύπτει το σχέδιο των τραπεζιτών για την εξόντωση χωρών!

Larry Summers και το μυστικό "End Game" Memo.
Του Greg Palast για το περιοδικό ”Vice”
Όταν ένα πουλάκι έριξε το υπόμνημα End Game μέσα από το παράθυρο μου, το περιεχόμενό του ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο άρρωστο και κακό, που απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω.Το Υπόμνημα επιβεβαίωνε την πιο τρελή φαντασίωση κάθε συνωμοσιολόγου: Ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1990, κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι του Δημοσίου συνωμότησαν κρυφά με μια μικρή κλίκα τραπεζιτών γιά να διαλύσουν τό δημοσιονομικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν βλέπετε 26.3% ανεργία στην Ισπανία, την απελπισία και την πείνα στην Ελλάδα, τις ταραχές στην Ινδονησία και την πτώχευση του Ντιτρόιτ, πρέπει να πάτε πίσω σε αυτό το σημείωμα End Game, τη γένεση του αίματος και δακρύων.

39 χρόνια ΠΑΣΟΚ !!!


Vangelis-Antarctica


Ανάσα για τους ασφαλισμένους -Πιο ελαστικές οι προϋποθέσεις για ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία

Τις αλλαγές στους όρους υπαγωγής στη ρύθμιση οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, γνωστοποιεί με ειδική εγκύκλιο του ο ΟΑΕΕ, ενεργοποιώντας ουσιαστικά σχετική τροπολογία που ΔΕΝ έχει ακόμα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Οι αλλαγές κρίθηκαν αναγκαίες, καθώς η βασική προϋπόθεση που είχε να κάνει με την φορολογική ενημερότητα των ενδιαφερόμενων, απειλούσε να τινάξει στον αέρα τη ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία.

Αλλαγές στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ -Ανάσα για όσους βρέθηκαν στη «μαύρη» λίστα

Πολύτιμες ανάσες δίνει η Τράπεζα της Ελλάδας σε όσους βρέθηκαν στη "μαύρη" λίστα του ΤΕΙΡΕΣΙΑ για ακάλυπτη επιταγή μόλις 1.000 ευρώ, καθώς με απόφαση της αυξάνεται αυτό το όριο στις 5.000 ευρώ, ενώ η στέρηση του βιβλιαρίου επιταγών θα ισχύει για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πώς να βάζετε όρια στους άλλους

Ξέρεις πώς να βάζεις όρια στους άλλους; Τα προσωπικά μας όρια που πρέπει να βάζουμε στους άλλους συνηθίζονται πολλές φορές να κατηγοριοπούνται σε 7 κατηγορίες. Αυτές τις κατηγορίες θα σας παρουσιάσω σήμερα, προσθέτοντας και τις δικές μου παρατηρήσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους πολίτες και επιχειρήσεις Ξεκινά πιλοτικά από σήμερα η εφαρμογή «e- Παράβολο»

Δείτε βήμα-βήμα τι περιλαμβάνει η διαδικασία - Στόχος της εφαρμογής είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων

Εύκολοι τρόποι να αυξήσετε το μεταβολισμό σας


Οι αυξημένες καύσεις είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα όσους έχουν περιττά κιλά ή ακόμα και όσους θέλουν να τρώνε χωρίς να παχαίνουν. Αν και ο μεταβολισμός δεν είναι μία λειτουργία που να μπορεί να την επηρεάζει κανείς κατά το δοκούν, υπάρχουν τρόποι για να αυξηθεί - τρόποι που βασίζονται στα ευρήματα καλοσχεδιασμένων κλινικών μελετών.

Aύξηση 100% στις αιτήσεις διακοπής Κόβουν το ρεύμα λόγω κρίσης

Aύξηση πάνω από 100% το 2012 παρουσιάζει η ζήτηση από πελάτες για υπηρεσίες διακοπής/επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος (υπολογίζονται σε 513.944) ενώ στη διετία 2010- 2012 καταγράφεται μεγάλη μείωση στα αιτήματα για νέες ηλεκτροδοτήσεις (μόλις 75.257), γεγονός που αποδίδεται στην καθίζηση της οικοδομικής δραστηριότητας.