Σελίδες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το σύνδρομο του θεατή

 

Όσο περισσότεροι είναι οι μάρτυρες ενός εγκλήματος,
τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες κάποιος απ'αυτούς να επέμβει.

Αντισυνταγματική η δέσμευση των ερασιτεχνών παικτών στα 18


Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην ευρωπαϊκή νομοθεσία η αναγκαστική δέσμευση... που δέχονται οι ερασιτέχνες καλαθοσφαιριστές να υπογράφουν συμβόλαιο με το σωματείο τους μόλις συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Χαριστική βολή


Εξαιρετικά ενθαρρυντική για την επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας είναι η σύσταση, που απηύθυνε σήμερα το Δ.Ν.Τ. για ακόμη μεγαλύτερη μείωση των μισθών και ελαστικότερες εργασιακές σχέσεις –υπέχει θέση χαριστικής βολής, ως πρωτότυπης μεθόδου προκειμένου να αναστηθεί από τον τάφο η ελληνική Οικονομία.

Πραγματικότητα η εμφύτευση ψεύτικων αναμνήσεων...

Επιστήμονες κατάφεραν να εμφυτεύσουν ψεύτικες αναμνήσεις στον εγκέφαλο ποντικιών, σε ένα πείραμα που ελπίζουν πως θα ρίξει φως στο φαινόμενο εκείνο όπου κάποια άτομα «θυμούνται» γεγονότα ή εμπειρίες που δεν συνέβησαν ποτέ.

ΘΑΛΕΙΑ - Πριν γνωρίσω εσένα



Προς κατάργηση οι φόροι μεταβίβασης ακινήτων

Κατάργηση των φόρων στις μεταβιβάσεις ακινήτων προβλέπει υπό όρους το νέο μνημόνιο.

Ο Καμίνης Αντιφασίστας και ο Καραγκιόζης Φούρναρης !!!

 

Είναι να απορεί κανείς με το πόσο κοντόφθαλμη μπορεί να είναι η Αριστερά στις μέρες μας. Όταν μέσα από την απαγόρευση και του ρατσιστικού συσσιτίου που προσπάθησε να πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή δεν μπόρεσε να διακρίνει ότι μονάχα ενάντια στην Χρυσή Αυγή δεν ήταν αυτή η προφανώς σχεδιασμένη από την κυβέρνηση κίνηση.

Τα γερμανικά Βαλκάνια

Είναι συνηθισμένη πλέον η έκφραση «Γερμανική Ευρώπη», και λησμονείται πως πρωτίστως οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα «Γερμανικά Βαλκάνια». Την αφορμή την έδωσε ο κρατούμενος με τις κατηγορίες των εγκλημάτων πολέμου Σερβοβόσνιος ηγέτης Ράντοβαν Κάρατζιτς, σε συνέντευξη στο περιοδικό Επίκαιρα.

Hawaii Five-O - Theme Song [Full Version]

Φτύστε τους για να μην τους ματιάσουν ...

ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Πρόκληση: Πληρώνουμε 700.000 ευρώ για το γραφείο του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου

Ο ελληνικός λαός πληρώνει 470.000 ευρώ το χρόνο για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου τη στιγμή που δεν έχει να φάει, να πληρώσει τα φάρμακα του και το ρεύμα του εξαιτίας του χαρατσιού το οποίο επέβαλε στα νοικοκυριά ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Αλτσχάιμερ: Ποια είναι τα προειδοποιητικά συμπτώματα;


Το Αλτσχάιμερ  είναι μια ασθένεια που  αλλάζει τη ζωή των ασθενών του αλλά όχι εν μια νυκτί.

Καταργείται ο διαχωρισμός των σκαφών αναψυχής σε επαγγελματικά και ιδιωτικά

Του Μηνά Τσαμόπουλου
Σε ενοποίηση των σκαφών αναψυχής επαγγελματικών και ιδιωτικών θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως  τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αυτό είναι το νέο μνημόνιο: Χαράτσι, απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις

Μέτρα, που ίσως εξηγούν και την προειδοποίηση Σαμαρά, σε όσους βουλευτές του, σκέφτονται να κινηθούν εκτός γραμμής σε κρίσιμες ψηφοφορίες, περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ Από τις επικουρικές και το εφάπαξ το νέο "ψαλίδι¨ στις συντάξεις


Νέος γύρος αλλαγών έρχεται στο Ασφαλιστικό, με την αρχή να γίνεται από τα εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις. Στόχος είναι να δημιουργηθούν στα ταμεία πρόνοιας και επικουρικής ασφάλισης ατομικοί λογαριασμοί με την ασφαλιστική πορεία του κάθε εργαζόμενου.

Πάτρα: Έκανε μήνυση για τα συσσίτια στην Αγίας Σοφίας

Στο μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας πρόκειται να συζητηθούν αύριο τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κάτοικος της Πάτρας εναντίον του δήμου, για τα συσσίτια που διανέμονται σε απόρους, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.