Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Δώστε στο λαό φόρους


Νέα πολύ πιο ορθολογικά και δίκαια κριτήρια προωθεί το υπουργείο οικονομικών, με τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανικής κυβέρνησης, για το ζήτημα των φοροαπαλλαγών και των εισφορών που καλούνται να καταβάλλουν όλοι έχουν κάνει το λάθος να δηλώνουν ακόμη τα εισοδήματα τους.

Φόροι εκ του μηδενόςΑν νομίζατε ότι στην ελληνική εφορία επικρατεί η λογική κι ότι εφόσον είστε άνεργος και δεν έχετε εισόδημα δεν πληρώνετε φόρους, απατάσθε!

Συντροφος!!!

Γοητευμένος!!!

Πως θα δηλωθούν οι τόκοι καταθέσεων σε κοινούς λογαριασμούς


Η διοίκηση έχει δεχθεί(έγγραφο υπουργείο Oικονομίας και Oικονομικών

Πως θα αποφύγετε τα τεκμήριαΔάνεια από συγγενείς, τραπεζικά δάνεια, πώληση περιουσιακών στοιχείων, καθώς και γονική παροχή ή δωρεά χρηματικών ποσών μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια για τους φορολογούμενους που θέλουν να αποφύγουν τη παγίδα των τεκμηρίων.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ Τα 102 πιστοποιητικά, βεβαιώσεις και άλλα δημόσια έγγραφα που μπορείτε να βγάλετε από τον υπολογιστή του σπιτιού σας

Ηλεκτρονικά, από το σπίτι τους, θα μπορούν να «συναλλάσσονται» με τη Δημόσια Διοίκηση οι πολίτες για τη διεκπεραίωση 102 υπηρεσιών, όπως η έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών.