Σελίδες

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πώς να εξηγήσεις στα παιδιά πως οι διακοπές στη φύση είναι κακό πράγμα;

 

Θα ήταν εξοργιστικό. Πραγματικά εξοργιστικό να μην μπορέσουμε να ξανάρθουμε στην Ελλάδα

Ρουμανία και Ελλάδα: Κάθε ομοιότητα μόνο τυχαία δεν είναι…


Έτριβε τα χέρια της η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, που επισκέφθηκε το Βουκουρέστι στα μέσα της εβδομάδας. Η αποστολή του ΔΝΤ εκπληρώθηκε: ταχυδρομεία, αερομεταφορές, ενέργεια, παιδεία, υγεία, όλοι οι τομείς του Δημοσίου πωλούνται στη Ρουμανία.

13 παράξενες καθημερινές δεισιδαιμονίες

Από πού ξεκινάνε όμως αυτές οι προλήψεις και γιατί τις ακολουθούμε
Το σημαντικότερο βέβαια είναι κατά πόσο αληθεύουν ή όχι. Ο Βρετανός συγγραφέας, Harry Oliver, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, με τίτλο «Black Cats & Four-Leaf Clovers» και ερευνά τις ρίζες των δεισιδαιμονιών και τις ιστορίες των παλιών γυναικών ανά τον κόσμο.

Ο Σουρνάρας θαυμάζει τον Σόιμπλε και τον …εαυτό του!!! -Τι βιβλίο ετοιμάζει

Αίσθηση προκαλεί συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σε κυριακάτικη εφημερίδα όπου εκφράζει την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο επιτελεί ο ίδιος τα καθήκοντά του και τον θαυμασμό του για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα, προαναγγέλλει τη συγγραφή βιβλίου «όταν έρθει η ώρα» για να αφηγηθεί όσα έχει ζήσει από την ώρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών.

Ελληνίδα μάνα: Οι φράσεις που την κάνουν τόσο ξεχωριστή [λίστα]

Είναι γεγονός πως η Ελληνίδα μητέρα έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στην ελληνική κοινωνία μέσα από συμπεριφορές και φράσεις που «μεταφέρονται» από γενιά σε γενιά και όλες έχουν τον ίδιο στόχο:

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ Ανθίζει η... ανθαγορά της Θεσσαλονίκης

Κατακόρυφη αύξηση σημειώνεται το τελευταίο διάστημα στις εξαγωγές ελληνικών λουλουδιών, όπως επισήμανε χθες, από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ - ΘΕΛΩ ΤΑ ΟΠΑ ΜΟΥ



Εσπραξη χαρατσιου!!!


«Ποινικό» αδίκημα η ιδιοκτησία

Σχέδιο βίαιης υποτίμησης της αξίας των ακινήτων με στόχο ένα ιδιότυπο «κούρεμα καταθέσεων» στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της κτηματαγοράς

Γύρισε αιφνιδιαστικά στο σπίτι κι έπεσε πάνω σε...όργια


Εκείνος είχε βρει δουλειά στη Ζάκυνθο - Η σύζυγος παρέμεινε στην Πάτρα και... έκανε τη ζωή της - Όταν όμως ο άντρας της αποφάσισε να επιστρέψει απροειδοποίητα, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους...

Μυτικας Αιτολοακαρνανιας

Simon & Garfunkel - El Condor Pasa



Οδηγός για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ρευστότητα

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑ
Εναν μίνι-οδηγό για τις χρηματοδοτήσεις που μπορούν να αναζητήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει ετοιμάσει το υπουργείο Ανάπτυξης.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ Γενναία ρύθμιση δανείων από τον Σεπτέμβριο

Στον ορισμό του μοντέλου για τις ρυθμίσεις δανείων προχωρά η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τράπεζες. Πρόκειται για τον μαθηματικό τύπο που θα υπολογίζει τις «δαπάνες διαβίωσης» των δανειοληπτών, βάσει του οποίου θα γίνονται οι διακανονισμοί.

Συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες Μολυσμένα με τον ιό του Δυτικού Νείλου τα μισά κουνούπια στην Ελλάδα

 

-Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ -Οι ειδικοί φοβούνται «ξέσπασμα» της επιδημίας -Καθυστέρησαν οι κωνωποκτονίες-Ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε

ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Αριστοτέλης και Πλάτωνας - Οι διαφορές των 2 φιλοσόφων

Μελετώντας την πορεία της Φιλοσοφίας στον Ελληνικό κόσμο, συναντάμε μεγάλες προσωπικότητες που με τη σκέψη και το έργο τους χάραξαν βαθιά την Ιστορία του Πολιτισμού και επέδρασαν στη διαμόρφωσή του χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους.
 
Ανάμεσα σ' αυτούς συγκαταλέγονται ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης, δύο πραγματικοί γίγαντες της διανόησης και του πνεύματος, που συνδέθηκαν στενά μεταξύ τους, δίδαξαν μεγάλες αλήθειες, αναγνωρίστηκαν και τιμήθηκαν από τις μεταγενέστερες γενιές μέχρι και σήμερα για την προσφορά τους.
 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Χτυπούσε μέχρι θανάτου τέσσερα κουτάβια

 
Με τέσσερα ανυπεράσπιστα κουταβάκια τα έβαλε ένα ανθρωπόμορφο τέρας στη Βέροια και βάλθηκε να τα εξοντώσει χτυπώντας τα αλύπητα με ένα καδρόνι! 

Μπούμερανγκ: Το «μεγάλο κόλπο» των πλειστηριασμών

 

Toυ Τάσου Τασιούλα
Το ότι οι ζωές μας έχουν αλλάξει ριζικά το έχουμε καταλάβει και μάλιστα με βίαιο και βασανιστικό τρόπο. Μέσα από τα ενοχικά σύνδρομα, που μας καλλιέργησαν εκμεταλλευόμενοι εντέχνως την ιδιοσυγκρασία του λαού μας, πολλοί έσκυψαν το κεφάλι και αποδέχτηκαν τις επιπτώσεις ακόμη και για λάθη άλλων.

Αυτή η είδηση δεν πρέπει να θαφτεί


Γράφει ο Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος Δικαστής Γρεβενών
Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!