Σελίδες

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι Έλληνες είναι ο πιο φιλόξενος λαός στον κόσμο. του Πιτσιρίκου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο ένας στους τρεις Έλληνες που υπέβαλε πέρυσι φορολογική δήλωση είναι φιλοξενούμενος άλλου προσώπου. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως οι Έλληνες είναι ο πιο φιλόξενος λαός του κόσμου.

Χαρούλα Λαμπράκη - Θέλω να ζεις για μένα


Το φωτοστέφανο!!!

Χωρίς αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ θα εξασκούν το επάγγελμα δικηγόροι ξένων κολεγίων

Χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη αναγνώριση του πτυχίου τους από τον ΔΑΟΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), θα μπορούν σύντομα να ασκούν το επάγγελμά τους οι απόφοιτοι ελληνικών κολεγίων, που συνεργάζονται με ξένα πανεπιστήμια.

ΠΕΔΥ άρχισαν τα τηλεφωνικά ραντεβού

Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman?


Οι ανατροπές που φέρνει ο νέος κώδικας ποινικής δικονομίας -Εισαγγελέας και κατηγορούμενος θα συμφωνούν μεταξύ τους την ποινή

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης το σχέδιο νόμου για το νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στον οποίο έχουν μεταφερθεί καινοτομίες που ήδη εφαρμόζονται σε άλλες χώρες του εξωτερικού και οι οποίες αποσκοπούν  στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων από χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ Ρύθμιση «ανάσα» σε 97.343 δανειολήπτες του ΟΕΚ

Βαθιά ανάσα παίρνουν οι δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας που αδυνατούν να αποπληρώσουν την οφειλή τους. Χωρίς να στερηθούν την επιδότηση επιτοκίου, αποκτούν τη δυνατότητα να παρατείνουν το δάνειο και να μειώσουν τα ποσά των δόσεων. Η νομοθετική ρύθμιση θα έχει κατατεθεί στη Βουλή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Οδηγός: Πως θα πληρώσετε μικρότερες δόσεις στα τραπεζικά δάνεια

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑ
Ακόμη και στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα μπορούν οι τράπεζες να ρυθμίζουν δάνεια νοικοκυριών κι επιχειρήσεων με βασικά κριτήρια τις «εύλογες δαπάνες διαβίωσης» και τον «συνεργάσιμο δανειολήπτη». Οι εύλογες δαπάνες διαβίωσης είναι με απλά λόγια τα απαιτούμενα μηνιαία έξοδα για ένα νοικοκυριό, προκειμένου τα μέλη του να ζουν αξιοπρεπώς. Ταυτόχρονα με την κάλυψη των βασικών αναγκών και με βάση και την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη θα μειώνονται οι δόσεις του δανείου ή θα επιλέγεται, αναλόγως, άλλη λύση από την τράπεζα προκειμένου να μην «κοκκινίζουν» τα δάνεια.