Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Τι ειρωνία να μιλάμε για την Υγεία σε μια χώρα που πλέον, νοσεί από τα θεμέλια μέχρι το ταβάνι,  σε κατάσταση μη αναστρέψιμη. Η κυβέρνηση μέσω των εκπροσώπων της στα κανάλια της, πλασσάρει ελπίδες στον ελληνικό λαό, ένα λαό που επίσης βρίσκεται σε τερματικό στάδιο απελπισίας Λες και δεν ζει ο καθένας μας στο πετσί του το φόβο,  τον υπέρτατο φόβο, μη τυχόν και μας συμβεί κάτι γιατί χαθήκαμε. Κι αυτό το “κάτι” εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι  δεν το περιορίζουν πλέον στις βαρειές καταστάσεις στις μη αναστρέψιμες, αλλά ακόμα και στα πιο απλά πράγματα...

Μας δολοφονούν! Θα παραμείνουμε αδρανείς;

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν έχουν μέτρο, δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτούν και εξοντώνουν κυριολεκτικά το σύνολο του ελληνικού λαού. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα του 21ου αιώνα είναι, χωρίς υπερβολή, ανατριχιαστικά.

Από την πολιτική στη δημοκρατική ανυπακοή !!!

«Η πολιτική ανυπακοή είναι ατομική, η δημοκρατική συλλογική. Μια κυβέρνηση που εγκαταλείπει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ή παραβιάζει βασικά δικαιώματα και προφανείς ανάγκες της συντριπτικής πλειονότητας, χάνει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση. Η πολιτική ανυπακοή του πλήθους αποτελεί αυθεντική ηθική και δημοκρατία εν δράσει, σε αντίθεση με την…ανομία της εξουσίας. Είναι αυτό που φοβάται κάθε εξουσία»

ΩΠΑ ΩΠΑ!!!

Ο τελευταίος μου σταθμός - Μαρινέλλα


Το καταραμένο νησί της Ιταλίας!

Το νησάκι Gaiola βρίσκεται στον κόλπο της Νάπολης, στην καρδιά του ομώνυμου Underwater Park, μια προστατευόμενη περιοχή περίπου 42 εκταρίων. Το νησί αποτελείται από δύο νησίδες που ενώνονται μεταξύ τους με μια γέφυρα, δημιουργώντας ένα γραφικό τοπίο.

ΙΚΑ: Διευκρινίσεις για τη ρύθμιση καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών

Σε διευκρινίσεις για τις δυνατότητες ρύθμισης καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών από τους εργοδότες προχώρησε η διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, με ανακοίνωσή της.

όταν έχεις πολλές ευχές ...!!!


Nazareth - Love hurts


Μειώνεται στο 3% ο φόρος μεταβίβασης

Νέες συνθήκες διαμορφώνονται στην κτηματαγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν παραλύσει. Αρχίζει να κινείται, πράγμα που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για ολόκληρη την οικονομία. Στην αναθέρμανσή της συμβάλλει και το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών.

«Βόμβα» περικοπών στα Ταμεία -Ολες οι νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό

Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς και για τους συνταξιούχους στα ευγενή Ταμεία, δηλαδή σε τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, αλλά και οι πρώην έμποροι, οι ασφαλισμένοι δηλαδή στο πρώην ΤΕΒΕ και το ΤΑΕ που υπάγονται πλέον στον ΟΑΕΕ, αφού έρχονται μειώσεις από 100 ως και 500 ευρώ.

To υπουργείο Εργασίας δεν έχει απαντήσει ακόμα για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων Ξεκινάει η κυριακάτικη λειτουργία των σούπερ μάρκετ - Μπάχαλο με το ωράριο

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Ανοίγουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα καταστήματα σούπερ μάρκετ τις πύλες τους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων θεσμοθετημένων πλέον δεδομένων περί ελεύθερης λειτουργίας της αγοράς που το υπουργείο Ανάπτυξης  παρουσίασε το καλοκαίρι.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Ποιοι πληρώνουν για πρώτη φορά φόρο ακινήτων

Της Μαρίας Βουργάνα
Φόρο σε κάθε είδους ακίνητο, χωρίς αφορολόγητο όριο και με ελάχιστες απαλλαγές οι οποίες χορηγούνται υπό αυστηρές προϋποθέσεις, επιβάλλει η κυβέρνηση από την 1η Ιανουαρίου 2014.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ Που «ανοίγουν» 28.000 θέσεις εργασίας για ανέργους

Επιπλέον 28.000 θέσεις 5μηνης απασχόλησης για άνεργους - εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ “ανοίγουν” μέσα στο Νοέμβριο σε δήμους, ασφαλιστικά ταμεία, ΚΕΠ, δικαστήρια, μουσεία κ.α στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο με τις πρώτες 10.000 θέσεις (για τις οποίες υποβλήθηκαν πάνω από 160.000 αιτήσεις).