Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΑΠΩΝΕΣ!


Σ΄αυτό το τσίρκο ούτε καν σαν τους Ιάπωνες δεν διαμαρτυρόμαστε πλέον.

Πώς να "διαβάζουμε" το φλιτζάνι του καφέ

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν να διαβάζουν το φλιτζάνι του καφέ για την πλάκα της παρέας αλλά... δεν ξέρουν τα σύμβολα και τον τρόπο.
 

Για να διαβάσεις το φλιτζάνι του καφέ και να μάθεις τι συμβολίζουν τα σημάδια, χρειάζεται λίγη εξάσκηση και καλή παρατηρητικότητα.

Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας που δυσφήμισε δανειολήπτρια στους συναδέλφους της!

Υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με 3ετή αναστολή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Ο Τσοχατζόπουλος παίρνει 2 συντάξεις

Το FBI θα μαθαίνει τα πάντα για τους χρήστες της Google

to-fBi-tha-mathenei-ta-panta-gia-tous-xristes-tis-google

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ θα μπορεί χωρίς ένταλμα να λαμβάνει όλες τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του διαδικτυακού γίγαντα της Google.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΛΕΙΔΗ Πώς ένας προκλητικός χορός επηρέασε την Ιστορία

Πολλές φορές μικρά, ασήμαντα σε πρώτη ματιά, επεισόδια της Ιστορίας, συχνά επηρεάζουν αποφασιστικά την εξέλιξή της. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Ιπποκλείδη. Μας την αφηγείται ο παππούς Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας σίγουρα.

Με τις ευλογίες του ανεκδιήγητου Χατζηδάκη ο νόμος – βαμπίρ υπέρ των τραπεζιτών για τις κατασχέσεις.

 

Δώρο για τις τράπεζες ο καινούργιος “νόμος Κατσέλη”



Με τις ευλογίες του ανεκδιήγητου Χατζηδάκη ο νόμος – βαμπίρ υπέρ των τραπεζιτών για τις κατασχέσεις.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ «Κατεδαφίστε τα αυθαίρετα σε εκτός σχεδίου περιοχές»


«Κατεδαφίστε τα αυθαίρετα σε εκτός σχεδίου περιοχές»
Του Αλέξανδρου Αυλωνίτη
Ανυπέρβλητα «εμπόδια» στη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές όπου υπάρχει άναρχη οικιστική ανάπτυξη και αυθαίρετα, βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας, επιμένοντας στη θέση ότι οι αυθαίρετες κατασκευές που ανεγέρθηκαν μετά τις 31-1-83 εκτός οικιστικών περιοχών είναι καταδαφιστέες.

Μεγάλο «κούρεμα» στις συντάξεις από το 2015

 Μεγάλο «κούρεμα» στις συντάξεις από το 2015

  • 0
     


 
Στα ταμεία κύριας ασφάλισης στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον Δημόσιο ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων από το 2015 και μετά θα γίνεται με μεικτό σύστημα βασικής και αναλογικής σύνταξης το οποίο θα οδηγήσει στη μείωση των παροχών.

ΕΟΠΥΥ: ποιοι δικαιούνται δωρεάν φιλοξενία σε κατασκηνώσεις. Όλα τα δικαιολογητικά

Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φθάσει και ο ΕΟΠΥΥ προσφέρει σε παιδιά αλλά και σε άλλες κατηγορίες ασφαλισμένων δωρεάν φιλοξενία σε κατασκηνώσεις, προγράμματα που θα υλοποιηθούν από τους Δήμους. Δείτε ποιοι δικαιούνται των παροχών, πότε λήγουν οι ημερομηνίες εγγραφής αλλά και όλα τα δικαιολογητικά

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε 59χρονο βαριά ασθενή και άνεργο!


Χωρίς ρεύμα άφησαν 59χρονο βαριά πάσχοντα και μάλιστα μακροχρόνια άνεργο οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, όπως καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Πριν όμως η ΔΕΗ διακόψει την παροχή  ρεύματος, διαδραματίσθηκαν τραγικές εικόνες με την … αστυνομία να υπερασπίζεται την επιχείρηση. Δείτε τι περιγράφουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που ζητούν τη βοήθεια των πολιτών

O γάιδαρος που ξεσήκωσε τις Βρυξέλλες

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει με αφορμή τον… θαμώνα μιας γειτονιάς στις Βρυξέλλες.

Τι θα πληρώσουν ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που τα νομιμοποίησαν

 Τι θα πληρώσουν ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που τα νομιμοποίησαν

  • 0
     


 
Την πόρτα της εφορίας καλούνται να περάσουν πάνω από 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων που νομιμοποίησαν ή θα νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετα τους, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν από το 2014 τον ενιαίο φόρο ακινήτων, ενώ θα πιαστούν στα τεκμήρια διαβίωσης.

Θα τρώμε όχι αυτό που επιλέγουμε, αλλά αυτό που μας δίνουν


Η "τελική λύση" της Monsanto να κυριαρχήσει πλήρως σε όλους τους σπόρους και φυτά του πλανήτη

Η πολιτική/δημόσια ζωή ως κλεφτοπόλεμος




Ακριβά, πολύ ακριβά την πληρώνει την πρόχειρα καλλιεργημένη αισιοδοξία των τελευταίων εβδομάδων η κυβέρνηση. Και ευρύτερα, άλλωστε, το σύστημα της δημόσιας ζωής που έσπευσε να ενσωματώσει και τα στοιχεία του τύπου «φως στην άκρη του τούνελ» και τη μεταστροφή των διεθνών media υπέρ της Ελλάδας «που προσπαθεί και πετυχαίνει» και…

Για μία θέση στα ΑΕΙ - ΤΕΙ -Οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού


Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις βρίσκονται λίγο πριν το τέλος και οι υποψήφιοι θα κληθούν σε λίγο καιρό να λύσουν έναν ακόμα καθοριστικό γρίφο για το μέλλον τους συμπληρώνοντας το μηχανογραφικό τους δελτίο.

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣτΕ: Παραμένει ο χαρακτήρας των δασικών περιοχών και χωρίς δασολόγιο


ΣτΕ: Παραμένει ο χαρακτήρας των δασικών περιοχών και χωρίς δασολόγιο

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει δασολόγιο δεν σημαίνει ότι μια δασική περιοχή χάνει τον δασικό της χαρακτήρα και παύει η προστασία της, αποφάνθηκε το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και απέρριψε αίτηση ιδιοκτητών οικοπεδούχων της περιοχής Περιβολάκια του Δήμου Ραφήνας Αττικής.