Σελίδες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αν δεν είχαμε τόσα βάσανα θα φτιάχναμε στομάχι από τα γέλια...


Είναι η Ελλάδα του success story. Είναι η Ελλάδα που όπου νάναι θα παρουσιάσει πλέονασμα και ανάπτυξη. Είναι η Ελλάδα που περικυκλωμένη από τις φλόγες του πολέμου, θα γίνει το προπύργιο ασφαλείας, ο επίγειος Παράδεισος.

Ένας Στουρνάρας φως - by To Skouliki Tom

Αέρας αισιοδοξίας πνέει από χθες στη χώρα μας, έπειτα από τις δηλώσεις του Yπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας "Πρώτο Ψέμα".

Εντοπίστηκε κατασκευαστικό λάθος στην Ακρόπολη! Του Πιτσιρίκου

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο τουρισμός στην χώρα μας, αφού χιλιάδες τουρίστες σχηματίζουν ουρές έξω από την Ακρόπολη και άλλους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας. Το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί, αφού το 2014 η Ελλάδα περιμένει 350 εκατoμμύρια τουρίστες.

Δεν συμψηφίζονται οι οφειλές του ΙΚΑ με εισφορές που εισπράττονται από τις εφορίες

Δεν μπορεί να υπάρξει αυτεπάγγελτος συμψηφισμός εισφορών που εισπράττονται ή παρακρατούνται από τις εφορίες υπέρ του ΙΚΑ με οφειλές του ΙΚΑ προς το Δημόσιο διευκρίνισε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Τα σπερματοζωάρια...

Ο μαύρος γάτος - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Το διεφθαρμένο,εκμαυλισμένο και προδοτικό πολιτικό μας σύστημα αποκαλύφτηκε σε όλο του το μεγαλείο!Ψυχανεμιζόμαστε όλοι εμείς, που δεν υπήρξαμε πελάτες του, πού το πάει...

Στη «φάκα» του ΣΔΟΕ έπεσε μοναστήρι στο Ηράκλειο- Εισέπραξε 270.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για «μαϊμού» εργασίες

Νέο «λαβράκι» αυτή τη φορά με «θεϊκή» παρέμβαση ανακάλυψε το ΣΔΟΕ, καθώς μετά από ελέγχους που έκαναν οι «Ράμπο» του Σώματος στη μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, διαπιστώθηκε ότι το μοναστήρι είχε εισπράξει 270.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ.

Δίκες εξπρές για 6.000 συμβασιούχους -Θα απολυθούν οριστικά από το Δημόσιο


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πιέζει για εκδίκαση των υποθέσεων και την έκδοση οριστικής απόφασης μέχρι την 1η Νοεμβρίου προκειμένου να απομακρυνθούν από το Δημόσιο όσοι συμβασιούχοι εξακολουθούν να εργάζονται παρότι έχει λήξει η σύμβασή τους.

λευτεριά στον αγωνιστή Ακη Τσοχατζόπουλο !!!

Ella Fitzgerald & Louis Armstrong - Summertime - with lyric


Προστατευτείτε επειγόντως από όλες τις "τοξικές" σχέσεις

Ξέρουμε για τοξικά απόβλητα, τοξικά νερά, τοξικά φυτά, τοξικές τροφές. Για τους «τοξικούς» ανθρώπους άραγε τι γνωρίζουμε; Κι όμως, υπάρχουν και «τοξικοί» άνθρωποι, όπως χαρακτηριστικά τους ονομάζουν οι επιστήμονες. Είναι αυτοί που απομυζούν όλη μας την ενέργεια, χαλούν μονίμως τη διάθεσή μας και με την παρουσία τους και μόνο μας εξαντλούν. Είναι μάλιστα ικανοί να βλάψουν όχι μόνο την ψυχική μας ισορροπία, αλλά και την ίδια μας την υγεία. Πώς θα τους αναγνωρίσουμε και πώς θα χειριστούμε την επιρροή που ασκούν πάνω μας;

Αγρότες κόβουν το νερό που ποτίζουν λόγω χρεών

Τη στιγμή που ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα της οικονομικής καταστροφής, την ίδια ώρα απομονώνεται και από την παραγωγική διαδικασία. Στις αγροτικές περιοχές της Ιεράπετρας, ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, Καββουσίου-Παχειάς Άμμου, Κουτσουρά, Σχινοκαψάλων και Καλαμαύκας) προχωράει στην αφαίρεση υδρομέτρων των παραγωγών που έχουν οφειλές αποκλείοντάς τους από τη δυνατότητα άρδευσης των χωραφιών τους.

Θεραπεία με τζελ για τη μετατόπιση δίσκου

Μια εύκολη θεραπεία για τη μετατόπιση δίσκου και τους πόνους που προκαλεί, ανέπτυξαν επιστήμονες στις ΗΠΑ.

Η ανεργία και τα χαρτζιλίκια



Η ανεργία προφανέστατα αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος οποιασδήποτε ηλικίας, πολλώ δε μάλλον στο ξεκίνημα της ζωής του. Και σαφέστατα το κράτος έχει υποχρέωση όχι να τους διορίσει, αλλά να δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες που θα επιτρέψουν την αντιστροφή της κατάστασης και θα φέρουν νέες στέρεες θέσεις εργασίας με προοπτική.

ΟΔΗΓΙΕΣ Πως θα δηλώσετε στην Εφορία αυθαίρετα και τακτοποιημένα ακίνητα

Tα πραγματικά στοιχεία για τα τετραγωνικά μέτρα και τη χρήση αυθαίρετων κτισμάτων θα πρέπει να δηλώσουν ηλεκτρονικά στο έντυπο Ε9 οι ιδιοκτήτες τους ανεξάρτητα αν τα κτίσματα έχουν τακτοποιηθεί ή όχι με κάποιο νόμο. Στο Ε9, το οποίο θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, θα δηλωθούν και οι κλειστοί ημιυπαίθριοι χώροι οι οποίοι προστίθενται στους κύριους χώρους του ακινήτου.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου της Τζοκόντα


Κοντά στην ανακάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Τζοκόντα φαίνεται πως βρίσκονται Ιταλοί ερευνητές οι οποίοι άνοιξαν έναν τάφο πολλών αιώνων στη Φλωρεντία αναζητώντας τα λείψανα με τα οποία θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της γυναίκας, το χαμόγελο της οποίας απαθανάτισε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι στον πίνακά του «Μόνα Λίζα».

Κίνδυνος για 90.000 νέους ανέργους ΓΣΕΒΕΕ: Έρχονται 40.000 λουκέτα

Μαύρα μαντάτα για τις επιχειρήσεις και όσους απασχολούν αποκαλύπτει η έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων (IME) της ΓΣΕΒΕΕ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, και σύμφωνα με την οποία μέσα στο β’ εξάμηνο του 2013 αναμένεται να κλείσουν 40.000 επιχειρήσεις στέλνοντας στην ανεργία επιπλέον 90.000 πολίτες.