Σελίδες

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ...

Ο αναγεννημένος φόβος για ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, έχει απογειώσει στα ύψη  - και κυρίως  με τη βοήθεια του ιντερνετ - τα εγχειρίδια για την επιβίωση σε περίπτωση που έρθει η Αποκάλυψη, με οποιαδήποτε μορφή! Οπως τους παλιούς καλούς καιρούς που ήταν φουλ ο ψυχρός πόλεμος. Η παγόσμια καταστροφή είναι κάτι που υπάρχει μέσα στα ανθρώπινα γονίδια πλέον. Ολοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή είμαστε ικανοί να βάλουμε μπουρλότο και να γίνει μια νέα αποκάλυψη, ή έχουμε τη γνώση πλέον πως οι έχοντες και κατέχοντες τη δύναμη και το χρήμα πάνω στο πλανήτη είναι εθισμένοι σε ονειρώξεις αποκαλυπτικών εικόνων, όπου τοποθετούν τον εαυτό τους σαν τον επόμενο Μεσσία πάνω από τα σφαγιασθέντα πλήθη.

Οι νομικές συνέπειες των παράνομων πολέμων

Τι θα ακολουθήσει την επιδρομή του Ομπάμα στη Συρία 

Θα νικήσουν, όπως νικούν πάντα...


Ζούμε μέρες τραγικής κορύφωσης.

Οικονομικά για όλα τα γούστα


Τώρα που τελείωσε η ομιλία Σαμαρά, νομίζω ότι μπορεί να αρχίσει σιγά-σιγά να επιστρέφει η μέτρηση της ύφεσης στα κανονικά της επιπεδα. Δεν λέω αμέσως. Όχι. Έχουμε άλλωστε και ομιλία Βενιζέλου να υποστούμε. Αλλά, όταν με το καλό τελειώσει και αυτή, ε, ας αρχίσουμε να το μαζεύουμε το πράγμα.

Βοηθήστε αν μπορείτε !!!

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Προωθείται ρύθμιση για τους δανειολήπτες

Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία των περίπου 100.000 δανειοληπτών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) προωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας.

Οφειλές προς ΔΕΗ μέχρι... 40 άτοκες δόσεις

Μέχρι και 40 άτοκες δόσεις προβλέπει το νέο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ για οφειλές ευάλωτων οικιακών καταναλωτών. Σύμφωνα με το Ελεύθερο Τύπο το πρόγραμμα αφορά, σε πρώτη φάση, όλους τους συνεπείς δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

ΕΧΕΙ "ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ" ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ Τι μπορεί να κάνει το Ναυτικό της Ρωσίας στη Συρία;

Ο ρωσικός στόλος συγκεντρώνει στη Μεσόγειο τις πιο ισχυρές από την εποχή της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ δυνάμεις του. Τι μπορεί να κάνει ο ρωσικός επιχειρησιακός στολίσκος σε περίπτωση που οξυνθεί κι άλλο η κατάσταση;

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Βενζινάδικο


Δούλεμα!!!

Paloma Gomes - Canta Bahia (Brazillian Samba)


Από τις 11 ως τις 27 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ -Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά [λίστα]

Από τις 11 ως τις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα Επαγγελματικά Λύκεια (Ομάδα Α΄& Β΄) για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Ξεκαρδιστικό: Η θεωρία εξέλιξης των Ελλήνων πρωθυπουργών μέσα από φωτογραφίες τους με μαγιό [εικόνα]

Το χιούμορ και η δημιουργία επιστρατεύτηκαν στα social media και δημιούργησαν μια ελληνικότατη εκδοχή της θεωρίας της εξέλιξης, με πρωταγωνιστές τους Ελληνες πρωθυπουργούς από το 2004 και μετά και με βάση τις διακοπές τους.

Οι παγίδες του Ε9 -Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φορολογούμενοι στην υποβολή της δήλωσης Ε9 του έτους 2013 που πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την άλλη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, αφού έχουν προστεθεί ορισμένα νέα πεδία στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Οικονομικών. Οπως αναφέρει και το ΒΗΜΑ οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μία λανθασμένη συμπλήρωση θα σημάνει πρόσθετη φορολογία αλλά και ταλαιπωρία.

Ο "γολγοθάς" για την απόκτηση άδειας ιατρικού κέντρου

Η ανακοίνωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, για την πλήρη αναμόρφωση της διαδικασίας αδειών εντός του 2014, συνέπεσε με την λήψη της βεβαίωσης λειτουργίας του ΜΕDLAB. Συγκεκριμένα τo Medlab Ιατρικό Ινστιτούτο λειτουργεί νομίμως 21 χρόνια και έχει μια σημαντική παρουσία στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο με πλούσιο ερευνητικό έργο, αλλά και σημαντική παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε ασφαλιστικούς φορείς.

Καταρρίπτεται ο μύθος για τα ημισφαίρια του εγκεφάλου

Είναι το «θεμέλιο» επάνω στο οποίο βασίζονται ατελείωτα τεστ προσωπικότητας, βιβλία που στοχεύουν στο να μας κάνουν… καλύτερους ανθρώπους, αλλά και ασκήσεις για τη βελτίωση της συμπεριφοράς μας - αποδεικνύεται όμως ότι το θεμέλιο αυτό είναι όχι μόνο σαθρό αλλά και… ανύπαρκτο.

ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Εφιαλτικές εκτιμήσεις για ανεργία στο 31,5% το 2014

Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την ανεργία, την οποία τοποθετεί στα επίπεδα του 31,5% για το 2014,

ΑΠΟ ΤΟΝ 17Ο ΑΙΩΝΑ Βρέθηκε σκελετός... βρυκόλακα στη Βουλγαρία

Μεσαιωνικό «βαμπίρ» που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα ανακαλύφθηκε στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία.