Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Άλλωστε, εγώ ούτε περιμένω... ούτε ελπίζω σε τίποτα...


Οταν αιμορραγείς ανεξέλεγκτα από ανοιχτές πληγές, χρειάζεσαι γιατρούς που αμέσως θα τις επουλώσουν και όχι γιατρούς που θα σου κάνουν μνημονιακό κήρυγμα επί τρία χρόνια. Και, όταν εκατομμύρια πρόθυμοι και ικανοί εργαζόμενοι παραμένουν άνεργοι, και όλο αυτό το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό πετιέται στα σκουπίδια, δεν έχεις ανάγκη από ανθρώπους που κάνουν κηρύγματα... Δυστυχώς, αυτό που παρακολουθούμε ακόμη και σήμερα είναι αυτό που συμβαίνει όταν οι πολιτικοί, που διαθέτουν επιρροή εξουσίας, προσπαθούν να την επιλύσουν όπως συμφέρει τους ίδιους και όχι τον άρρωστο. Αλλωστε, εγώ ούτε περιμένω... ούτε ελπίζω τίποτα...

Ε! ε! Έρχεται! Το σόι-μπλε γιορτάζει.

Γράφει ο Κλεισθένης.
Είναι επιτέλους αλήθεια, έρχεται ο επικυρίαρχος, ο Ελληνολάτρης, ο κομίζων τα δώρα.

Σοι ... Μπλέ !!!


Έλληνες! Κάντε την αυτοκριτική σας όπως ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός σας !!!

 

Φαίνεται πραγματικά απίστευτο, αλλά ο υποπρωθυπουργός της Ελλάδος (δίνει αναφορά στον πρωθυπουργό Τόμσεν, που αγαπά τα Χελλένικ βερίκοκα και το Χελλένικ παστέλι), έκανε αυτό που κάθε Έλλην οφείλει να κάνει.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ελληνικό νησί βγαίνει σε δημοπρασία!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως, είναι αληθινό! Ένα ελληνικό νησί, βγαίνει σε δημοπρασία!
 

O Proskinitis - Alkinoos Iwannidhs




ΕΔΕΣΣΑ Ο… υπάλληλος του δήμου αποδείχτηκε απατεώνας ολκής!

-Κυρία μου, ο ανιψιός σας χρωστά στο δήμο 4.800 ευρώ, με τις προσαυξήσεις. Κινδυνεύει να πάει φυλακή, αν το χρέος φτάσει τις 5.000 ευρώ. Πρέπει να πληρωθούν αυτά τα χρήματα.

έρχονται οι Κυριακές θα κονομήσουμε !!!

Το φθινόπωρο θα περιμένουν 800.000 οικογενειάρχες για να πάρουν το επίδομα τέκνων

Η αργοπορημένη υποβολή των δηλώσεων φαίνεται πως κράτησε πίσω και τις διαδικασίες για το επίδομα παιδιών με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από τους 800.000 δικαιούχους αντί να λάβουν το επίδομα παιδιών μέσα στον Ιούλιο, θα πρέπει να περιμένουν το φθινόπωρο.

Η Τροχαία σήκωσε τα ΙΧ στην Μιχαλακοπούλου από Φειδιππίδου έως Μεσογείων και ζητά 105 ευρώ

Εξαλλοι είναι οι κάτοικοι του κέντρου με την απόφαση της τροχαίας Καισαριανής να φέρει γερανούς και να απομακρύνει χωρίς προειδοποίηση τα ξημερώματα όλα τα αυτοκίνητα στην Μιχαλακοπούλου από Φειδιππίδου έως Μεσογείων.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Στέλεχος του ΔΝΤ συνέταξε το φορολογικό ν/σ, όπως σε Τανζανία, Υεμένη & Πακιστάν

Ανώτατο στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι ο συντάκτης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που δήθεν επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Η ράτσα σου γεννήθηκε να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει



Δείτε πως έχει το πράμα.
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Ποιοι είναι οι 4.800 δημόσιοι υπάλληλοι που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα τον Σεπτέμβριο

Σενάρια για τη διαθεσιμότητα επεξεργάζεται το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να συμπληρωθεί η λίστα με τους 12.500 υπαλλήλους που θα τεθούν σε κινητικότητα το Σεπτέμβριο.

«Διαθεσιμότητα»… μια «μακιαβελική προσέγγιση» για την «απόλυση»



Του Γιώργου Νούτσου

Όταν η πολιτική χάνει την ανθρώπινη διάστασή της, παύει να υπάρχει για το σκοπό για τον οποίο υποτίθεται πως «εφευρέθηκε». Όταν οι αριθμοί, οι ψυχροί και ανέκφραστοι, έρχονται και αντικαθιστούν τη ζώσα πραγματικότητα, τότε πια, πολύ στραβά αρμενίζουμε στο «πέλαγος» της εφήμερης και επίπλαστης καθημερινότητά μας.

The police Roxanne + lyrics

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ........

Τελευταία γινονται πολλα στον τοπο μας...στα εργασιακα, στους μισθούς μας, στην ανεργια ..σε ολα.  ΜΑΣ "λεηλατούν" ασύστολα, αλλα εχω απογοητευτεί βασικα απο τον Ελληνικό λαο.....διότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

3 τεχνικές για να βλέπεις θετικά τη ζωή


Θετική Ψυχολογία και θετικά συναισθήματα
Μέχρι το τελευταίο μισό του 20ου αιώνα, οι ψυχολόγοι στην πλειοψηφία τους επικεντρώνονταν σε προβλήματα και σε δυσλειτουργίες ενώ λίγοι ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν στο πώς μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν να λειτουργούν και να νιώθουν καλά.

Μεταβάλλεται το ποσοστό των ασφαλιστικών εισφορών από 20% σε 25% επί της αναγραφόμενης τιμής του «Εργοσήμου» και επιμερίζεται ανά κλάδο ασφάλισης Αλλάζει η εφαρμογή του εργοσήμου με νέα εγκύκλιο του ΙΚΑ

Αλλαγές στην εφαρμογή του εργοσήμου για την αμοιβή των περιστασιακά απασχολουμένων προβλέπει εγκύκλιος του ΙΚΑ, μετά τα  σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν στην εφαρμογή της ρύθμισης  και κατέστησαν αναγκαία την τροποποίησή τους με τις απαραίτητες βελτιώσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν ασφαλιστικά ειδικές μορφές περιστασιακής απασχόλησης.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ «Κοπαναντζής» δημόσιος υπάλληλος έλειπε από τη θέση του πάνω από δύο χρόνια

 
Από 42 ημέρες μέχρι και περισσότερα από δύο χρόνια, έλειπαν αδικαιολόγητα από την υπηρεσία τους έξι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών οι οποίοι και παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ενώ άλλοι τρεις καλούνται σε απολογία για πειθαρχικές παραβάσεις.

ψηφοφορίες στην βουλή μια από τα ίδια !!!


Με βεβαίωση του δήμου η απαλλαγή κοινόχρηστων χώρων από το «χαράτσι»

Βεβαίωση από το Δήμο θα πρέπει να προσκομίσουν στην εφορία οι φορολογούμενοι για τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους από λάθος έχει υπολογισθεί έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων.