Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η Ωρα είναι ακριβώς ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τρία ολόκληρα χρόνια ακούμε το παραμύθι
της σωτηρίας της Χώρας.

Τράπεζα κατέσχεσε το εφάπαξ δανειολήπτριας!

Δεν πίστευε στα μάτια της δανειολήπτρια – μέλους του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών όταν διαπίστωσε οτι τα χρήματα από το εφάπαξ της είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό. 
Η γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και συντηρεί τις δύο κόρες της που είναι φοιτήτριες στο ΑΠΘ, περίμενε με αγωνία αν και πότε θα της καταβληθεί τελικώς το εφάπαξ.

Κάτοικοι εξωτερικού: Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη φορολόγηση εισοδήματος που προκύπτει στην Ελλάδα

 

Απλοποιείται, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, η διαδικασία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τα φυσικά πρόσωπα που δηλώνουν κάτοικοι εξωτερικού και αποκτούν πραγματικό εισόδημα που προκύπτει στην Ελλάδα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 25 δύσκολες ερωτήσεις μεγάλων επιχειρήσεων

 
“Πώς μπορείς να χωρέσεις μια καμηλοπάρδαλη σε ένα ψυγείο;”. Εάν ελπίζετε να πιάσετε δουλειά στη UBS, μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τους τρόπους.

Οδηγός 105 ετών δηλώνει: E όχι και γέρος!

Δεν νομίζω ότι είμαι μεγάλος... λέει ο Μπομπ Έντουάρντς από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος οδηγεί αυτοκίνητο τα τελευταία 88 από τα 105 χρόνια της ζωής του. Το αποδεικνύουν στην τελική και οι επιδόσεις του: μόλις ένα τρακάρισμα και ένα πρόστιμο. Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται.

Νέα πατέντα - Η υπέρτατη... φραπεδομηχανή από φοιτητές στην Κρήτη!


Είμαστε λαός που ακόμα και η Τρόικα μας θαύμασε για την υπομονή που δείχνουμε στα μέτρα και στις περικοπές.

Πώς θα φορολογηθούν οι τόκοι των καταθέσεων


Η διάταξη για τη δήλωση των τόκων των καταθέσεων περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών "Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων της ΕΛ.Τ.Ε., αναμόρφωση του Οργανισμού του Ν.Σ.Κ. και άλλες διατάξεις" που κατατέθηκε χθες Δευτέρα, στη Βουλή.

πλατεία με πλατεία έχει διαφορά !!!


Κραυγή αγωνίας από έναν άνεργο οικογενειάρχη


Σήμερα,μετά από 3 χρόνια μνημονιακής πολιτικής στην χώρα μας και ύστερα από την σχεδόν ολική κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων,την ανέχεια,την καταλήστευση μισθών και την άκρατη

ΜΠΥΡΑ - ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΣΤΑ , ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ


Για πολλά χρόνια οι λάτρεις του κρασιού το απολάμβαναν χωρίς ενοχές, αφού έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Όπως δείχνουν όμως πρόσφατες μελέτες, μάλλον ήρθε η ώρα να απενοχοποιηθεί και η μπύρα, χάρη
στα πολλαπλά οφέλη της: από τη μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης μέχρι την πρόληψη από το διαβήτη και την άνοια.

Τηλεφωνική επίθεση τραπεζών σε δανειολήπτες ... ΚΑΤ' ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΡΟΪΚΑΣ


Αν χρωστάτε σε τράπεζα, να είστε έτοιμοι. Προσεχώς θα δεχτείτε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις για ρύθμιση του δανείου σας. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τους δανειολήπτες που έχουν δάνεια και πιστωτικές κάρτες σε καθυστέρηση, για διάστημα 30
ημερών και πάνω.

Σήμα διακοπής οικοδομικών εργασιών στις Σκουριές από την Πολεοδομία


Προς: Το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας

Θέμα: Διακοπή οικοδομικών εργασιών

ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!


Την πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι κρατούμενοι, αλλά και το προσωπικό των φυλακών σκιαγραφεί με δραματικό τόνο, σε έγγραφό του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγής Γιαννάκης.

Ευτυχία! Ποιος σε αντέχει;



"Να φύγω θέλω μέσα στη σιωπή.
Να μην την διαπεράσει κανένας Φιλάνθρωπος.
οι Ανθρωπιστές περισσεύουν.
οι Άνθρωποι λείπουν.

Σε βρετανικά πρότυπα οι αλλαγές στον Τειρεσία


Σύμφωνη προς τα βρετανικά πρότυπα θα είναι η επικείμενη παρέμβαση της κυβέρνησης στο κανονιστικό πλαίσιο για τον Τειρεσία.

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Πουλάνε σπίτια με μικρή προκαταβολή και πολλές άτοκες δόσεις


«Γη και ύδωρ» προσφέρουν πλέον οι εργολάβοι οικοδομών, προκειμένου να βρουν αγοραστές και να «ξεφορτωθούν» τα περίπου 200.000 διαμερίσματα που έχουν «στοκάρει» την τελευταία 5ετία.

Για τη φορολογική δήλωση Ταχυδρομικά οι κλειδάριθμοι


Με συστημένες επιστολές θα λάβουν έως τις 20 Ιουνίου τους κλειδάριθμους για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2013 όσοι φορολογούμενοι υπέβαλαν φορολογική δήλωση σε έντυπη μορφή το 2012.