Σελίδες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Στους δρόμους πάλι όλοι οι Ελληνες εναντίον ΝΔ - ΠΑΣΟΚ



 Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Γενική απεργία και πάλι σήμερα. Για απελπιστικά πολλοστή φορά ο κόσμος της εργασίας των εκατομμυρίων Ελλήνων χρησιμοποιεί τα έσχατα μέσα δημοκρατικής διαμαρτυρίας και άμυνας. Προσπαθεί απεγνωσμένα και ανεπιτυχώς να αποτρέψει την περαιτέρω καταβαράθρωση του βιοτικού του επιπέδου που οι πρόσφατες κυβερνήσεις της......

Μας δουλεύουν. Θα παραμείνουν λένε οι Σχολικοί φύλακες που έχουν διδακτορικό!!!!

Η Κυβέρνηση συνεχίζει το χοντρό δούλεμα και ανακοίνωσε ότι κάνει αλλαγές και  «παραμένουν στους Δήμους οι σχολικοί φύλακες που κατέχουν μεταπτυχιακό ή....
διδακτορικό τίτλο».Αντε να βρεις εσύ σχολικό φύλακα με μεταπτυχιακό. Αν είναι δυνατόν
 http://kafeneio-gr.blogspot.gr

COMING SOON TO A CINEMA NEAR YOU


Ίσως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στην κριτική μας προς την κυβέρνηση είναι ακριβώς… ότι της κάνουμε κριτική. Προσπαθούμε να βρούμε και να τονίσουμε τα λάθη της στην οικονομική πολιτική. Λάθη που ρίχνουν τη χώρα σε ύφεση και ανεργία. Αν το καλοσκεφτούμε, το όλο θέμα έχει ανεκδοτολογικό χαρακτήρα.

Μιχάλης Βιολάρης & Χορωδία - Τα τζιτζίκια

Μεγάλες διαφορές στο κόστος στα συγχρηματοδοτούμενα έργα σε Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Πολωνία


Σε 24 ελέγχους προχώρησε το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο σε αντίστοιχο αριθμό έργων σε Γερμανία, Ελλάδα, Πολωνία και Ισπανία. Ανακάλυψε σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ έργα οδοποιίας.

όταν τελειώσουν τα δόντια να δούμε τι θα κάνουν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βάση UFO στα Ιμαλάια! Η ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕΙΣΜΟ! (PHOTO)



Βάση UFO στα Ιμαλάια! Σας φαίνεται απίστευτο, εξωπραγματικό; Μη βιαστείτε να απαντήσετε καταφατικά γιατί μπορεί και να πέσετε έξω. Ειδικά από τη στιγμή που κυβερνητικά στελέχη της Ινδίας και της Ρωσίας επιβεβαιώνουν την είδηση η οποία κάνει το γύρο του κόσμου και δίνει τροφή για τη δημιουργία θεωριών συνωμοσίας και καταγγελιών συγκάλυψης της ύπαρξης εξωγήινων όντων

ΟΟΣΑ: Τουλάχιστον 28% η ανεργία στην Ελλάδα στο τέλος του 2014

 

Η ανεργία αναμένεται να φθάσει σε νέο επίπεδο ρεκόρ στα τέλη του 2014 στην ευρωζώνη, κατά μέσον όρο στο 12,3% (+0,1% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2013), ενώ οι νέοι θα συνεχίσουν να πλήττονται περισσότερο, σύμφωνα με μια έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα.

Τροχαία στο... κατόπι ανασφάλιστων ΙΧ


Περισσότεροι από 100.000 έλεγχοι για ανασφάλιστα οχήματα έχουν γίνει από τις αρχές Ιουλίου από την Τροχαία, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων και τα πρόστιμα για τους παραβάτες ήταν βαριά.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ! Κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για χρέη

 
Τη μείωση του ακατάσχετου ορίου για χρέη προς το Δημόσιο από τα 1.000 ευρώ στα 600 ευρώ ρίχνει και πάλι στο τραπέζι το Yπουργείο Οικονομικών, παρά το γεγονός ότι διέψευδε με κάθε τρόπο τα δημοσιεύματα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Μονά ζυγά για τα δικά τους παιδιά στην ΕΡΤ - 45.000 ευρώ αποζημίωση-bonus για όσους επαναπροσληφθούν!

Περί τα 120 εκατ. ευρώ προβλέπει το σχετικό σχέδιο νόμου για το κόστος της απόλυσης των 2.600 εργαζομένων της ΕΡΤ. Αν διαιρέσουμε το ποσό αυτό αναλογούν περίπου 45.000 ευρώ κατ’ άτομο...

Ζευγάρι ξοδεύει μόλις 50 λίρες το χρόνο σε λογαριασμούς

Ξοδεύουν ελάχιστα χρήματα για λογαριασμούς και παράγουν δικό τους μέλι. Ο λόγος για την Yvonne και τον Steven Lucas, οι οποίοι δίνουν μόλις 4 λίρες το μήνα για το λογαριασμό του ρεύματος και θέρμανσης.

Sultans of Swing (with lyrics)


αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα πας...

Τα 8 προβλήματα υγείας που προκαλούν τα κλιματιστικά

Η χρήση του κλιματιστικού για πτώση της θερμοκρασίας του χώρου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ευρέως διαδεδομένη. Στις μέρες μας υπάρχουν κλιματιστικά όχι μόνο σε εργασιακούς χώρους, νοσοκομεία, ιδρύματα, ξενοδοχεία αλλά και σε όλες σχεδόν τις κατοικίες. Η κακή χρήση τους και η ελλιπής συντήρηση του κλιματιστικού μπορεί αν προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Καβάλα: Δανειολήπτης ''έσωσε'' το σπίτι του

Μια ιδιαίτερης βαρύτητας απόφαση πήρε πρόσφατα το Ειρηνοδικείο Καβάλας, το οποίο προχώρησε στο ολικό «κούρεμα» χρέους ενός ζευγαριού δανειοληπτών–μελών του συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος διασώζοντας πλήρως την πρώτη κατοικία του.

ΠΑΤΡΑ Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο με 7 παιδιά!



Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μία ακόμη ιστορία κρατικής αναλγησίας. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας άνεργου άνδρα και των επτά παιδιών του, για τρεις ολόκληρες εβδομάδες!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Διάλειμμα 15 λεπτών δικαιούνται όσοι εργάζονται σε οθόνες υπολογιστών

Το Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάνθηκε ότι όσοι εργάζονται μπροστά σε οθόνες, όπως είναι του ηλεκτρονικού υπολογιστή, δικαιούνται μεν έως 15 λεπτά διάλειμμα ανά δίωρο, αλλά η χορήγησή του θα γίνεται μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

ΧΥΛΟΠIΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Ο Μακαριότατος δεν προτίθεται και δεν διατίθεται να ανοίξει οποιονδήποτε διάλογο με πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας