Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Το μυστικό της Σύρου. Πώς η Goldman Sachs βούλιαξε την Ελλάδα!

Μια συγκλονιστική ομολογία έκανε πριν από λίγες ημέρες ο αντιπρόεδρος της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ μιλώντας στην ιστοσελίδα του Καναλιού 4 της βρετανικής τηλεόρασης. «Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν θα κάναμε σήμερα μια τέτοια συναλλαγή όπως εκείνη» αποκάλυψε (κατόπιν εορτής ασφαλώς) αναφερόμενος στο περίφημο swap που έγινε επί εποχής Σημίτη και ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την πορεία χρεοκοπίας της χώρας μας.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Υ

πάρχει κάτι το υπέροχο στο να διαπιστώνεις πως, 4 σχεδόν χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, οι Έλληνες συνεχίζουν να ενημερώνονται μαζικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ των νταβατζήδων της διαπλοκής που στήριξαν τα δυο κόμματα που κυβέρνησαν και διέλυσαν τη χώρα. Τέσσερα χρόνια μετά, ούτε ένα νέο εναλλακτικό μέσο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!!!

Σαββόπουλος Ανέβηκα στην Πιπεριά


Θα πεθάνουν και άλλοι...

Η κυνικότητα που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες οδηγούν σε μια απάθεια που αποσαθρώνει την ελληνική κοινωνία.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ...

Περίμενα πως το δράμα που προέκυψε από τον θάνατο μιας ανήλικης, λόγω αναθυμιάσεων από το μαγκάλι, θα προξενούσε μεγαλύτερη συγκίνηση και σε περισσότερο κόσμο από αυτόν του περίγυρου της γειτονιάς. Και όπου τα ΜΜΕ ανέδειξαν το περιστατικό, το έπραξαν με τον συνήθη ανθρωποφαγικό τρόπο και την υποκριτική συμπόνοια.

Blues Music - Instrumental Blues


πάμε για...καφέ !!!


Ζάκυνθος: Ο Δήμος θα πληρώσει το λογαριασμό όσων έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ

Επιστολή στη ΔΕΗ έστειλε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης, με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τους λογαριασμούς που έχουν λήξει και επειδή δεν πληρώθηκαν έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης. Στόχος της ενέργειας της δημοτικής αρχής είναι να πληρώσει το ρεύμα για να μην μείνουν οικογένειες στο σκοτάδι μέσα στις γιορτές.

Τέλος η «ασυλία» της ξένης πινακίδας -Θα πληρώνουν πρόστιμο όσοι παίρνουν κλήση σε χώρες της ΕΕ

Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που όταν βρίσκονται με το όχημα τους σε χώρες του εξωτερικού συχνά δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς θεωρούν πως και πρόστιμο να τους επιβάλλουν οι αρχές, εκείνοι δεν θα το πληρώσουν αφού κανείς κανείς δεν θα μπορέσει ν τους εντοπίσει.

Προσωρινή σύνταξη 95% του ποσού σε 45 ημέρες για όλα τα ταμεία

της Μαίρης Λαμπαδίτη
Δύο ευνοϊκές ρύθμισεις  για την προσωρινή σύνταξη  και την συνταξιοδότηση των αγροτών στα 62 –που επαλείφθηκαν από το νομοσχέδιο για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής, θα περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που θα κατατεθεί εντός του Δεκεμβρίου στη Βουλή.

Αρκετές αλλαγές στο σχέδιο του φόρου για ακίνητα, οικόπεδα και αγροτεμάχια - Μικρότερη η επιβάρυνση για τα τελευταία σε σχέση με το αρχικό σχέδιο Με έκπτωση 30% για τα μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα κατατίθεται την Πέμπτη το νέο σχέδιο για τον Φόρο Ακινήτων

του Γιώργου Δημητρομανωλάκη
Σημαντικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής υπάρχουν στο νομοσχέδιο για τη φορολογία ακίνητων το οποίο θα δοθεί την Πέμπτη στη δημοσιότητα από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα μη ηλεκτροδοτουμενα ακίνητα θα υπάρχει έκπτωση 30% στη φορολογία. Αντίθετα, εάν το ακίνητο είναι άδειο, αλλά ηλεκτροδοτείται, τότε ο φόρος θα πληρώνεται κανονικά.

ΕΡΕΥΝΑ Ο γυναικείος και ο ανδρικός εγκέφαλος έχουν διαφορετική "καλωδίωση"

Σημαντικές διαφορές ως προς την «καλωδίωση» του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών εντοπίζει αμερικανική μελέτη, ενισχύοντας παλαιά στερεότυπα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία των δύο φύλων, σύμφωνα με άρθρο της επιθεώρησης «Proceedings of the National Academy of Sciences», που δημοσιεύεται και στο vima.gr

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ Πρόστιμα έως 500 ευρώ για όσους καπνίζουν σε ταβέρνες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα

Βαριά πρόστιμα από το… παρελθόν, έρχονται για χιλιάδες καπνιστές που θα κάνουν το λάθος να ανάψουν τσιγάρο μέσα στις γιορτές σε ταβέρνες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα. Με εντολή του υπουργείου Υγείας ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι και τα συνεργεία θα επιβάλλουν πρόστιμα στους επιχειρηματίες που δεν έχουν συμμορφωθεί με το νόμο του 2011 αλλά και στους καπνιστές οι οποίοι κινδυνεύουν να πληρώσουν πρόστιμο έως και 500 ευρώ.