Σελίδες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Βίντεο από συνάντηση του Σαμαρά με τον Θεό παρουσιάζει το Μαξίμου. Του Πιτσιρίκου

Σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο Αντώνης Σαμαράς που έχει γελοιοποιηθεί εντελώς μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με την στιχομυθία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζεται να ανεβάσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο από τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Θεό. 

"Τροβαδούροι Ιωαννίνων" Νο10 Άσπρη μέρα (Σταύρος Ξαρχάκος Νίκος Γκάτσος)


Διαφορετικά

Scorpions & Vanessa Mae - Still Loving You Tatarata (1996 Live)


τραγούδα

Από το πρώτο ευρώ θα δηλωθούν οι τόκοι των καταθέσεων


Από το πρώτο ευρώ θα δηλωθούν φέτος τα ποσά των τόκων καταθέσεων στις φορολογικές δηλώσεις, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Αλλάζουν όλα. Πως θα κάνετε πλέον τις συναλλαγές με το Δημόσιο

Αναλυτικές οδηγίες για την καλύτερη εφαρμογή των ρυθμίσεων που αφορούν στην κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων από τους ενδιαφερόμενους, στο σύνολο των συναλλαγών τους με όλο το Δημόσιο, δίνει με εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σοκαριστική έκθεση της UNICEF Σε κίνδυνο φτώχειας ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα Στις 10 Απριλίου μεγάλος τηλεμαραθώνιος

Σε 686.000 ή στο 35,4% ανέρχονταν το 2012 τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση της UNICEF «H κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2014- Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά».