Σελίδες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τον λαό ηττημένο να φοβάστε...

Τη μια κατραπακιά μετά την άλλη τρώει ο ελληνικός λαός πέντε χρόνια τώρα... Κάθε μέρα και μια καινούργια τον περιμένει. Ζει με την αγωνία, τι άλλο τον περιμένει. Έχει χάσει και τον ύπνο του. Μόνος, απροστάτευτος στο έλεος των αποφάσεων που λαμβάνονται χωρίς αυτόν και καταστρέφουν τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών του.

η Ρεπούση για τον πόλεμο του 40 !!!

Ρία Κούρτη - Εντάξει, εντάξει



ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Πως να αντιμετωπίσετε τις υποκλοπές

Τώρα πια κανείς δεν νιώθει σίγουρος με την επικοινωνία του αλλά και την ψυχαγωγία του να παρακολουθείται ανά πασα στιγμή. Ακολουθουν κάποιοι τρόποι προστασίας, αν και εάν η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να μάθει τα παντα για εσάς δεν σας σώζει τίποτα.

παντως όχι δεν θα λέγανε ...

Chuck Berry - Hoochie Coochie Man


Πέλλα: Ενέδρα ληστών σε 53χρονη

Ληστές έστησαν ενέδρα και λήστεψαν σε 53χρονη στο Ρίζο Πέλλας.

Επανέρχεται από 1η Νοεμβρίου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Σε ισχύ αναμένεται να τεθεί από την 1η Νοεμβρίου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, για τους καταναλωτές που κάνουν χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Οδηγός για τη διαδικασία υποβολής - Τι πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές και εκπρόσωποι των πολυκατοικιών Πώς θα κάνετε την αίτηση για να εισπράξετε το επίδομα θέρμανσης μέσω του taxisnet

Μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο κοινό πρέπει να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις για επιδομα θέρμανσης.