Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Έχουμε επιλέξει την παραίτηση κι αυτό είναι πιο επικίνδυνο κι από μια λαϊκή εξέγερση


Όσοι ενημερωνόμαστε μέσα από τα ιστολόγια, διαβάζουμε καθημερινά γράμματα ανθρώπων που είτε έδωσαν τέρμα στη ζωή τους είτε ετοιμάζονται για αυτό αλλά το καθυστερούν με την ελπίδα να τους συμβεί κάτι που θα αλλάξει τη ζωή, ακόμη κι αν την τερματίσει.

"Αφεντικό" συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο εργατών που ζητούσαν δεδουλευμένα!


Συνελήφθη στις Φέρες Αλεξανδρούπολης ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Έδεσσα: Προετοιμασίες για τον TAP

Ξεκίνησαν στην Έδεσσα οι προετοιμασίας για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP). Συνάντηση για το θέμα είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου με εκπροσώπους της εταιρίας «Μακεδονική Τεχνική», που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση των εκτάσεων από τις οποίες θα περάσει ο αγωγός.

Εύβοια: Πέθανε από δάγκωμα φιδιού – To Κέντρο Υγείας δεν είχε ασθενοφόρο!

”Βράζουν” οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου άντρα στο Μαντούδι – Συγκλονιστικές καταγγελίες του αντιδημάχρου στο NewsIt που καταδεικνύουν πλήρως τα χάλια του ΕΣΥ…

Μαχαιρίτσας & Πυξ Λαξ - ΈΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!


Δύο αιρετοί συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το xanthipress.gr πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 53 και 46 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ..!!! ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ..!!!!‏



Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα ηττηθεί κατά κράτος η τρόικα και το ΔΝΤ! Ό,τι και να κάνουν, όσα χρήματα κι αν δώσουν, στο τέλος εμείς θα χρεοκοπήσουμε. Πολύ απλά διότι δεν θέλουμε να σωθούμε. Και στο κάτω - κάτω της γραφής, δεν είμαστε εμείς αυτοί που τους
ζητήσαμε να μας σώσουν.

Ο πελαργός!!!


Eρχεται το ηλεκτρονικό παράβολο -Πώς το ζητάμε, πού το πληρώνουμε


Με στόχο να αντικατασταθεί πλήρως η έντυπη μορφή των παραβόλων του Δημοσίου και των σχετικών αποδεικτικών είσπραξης, το υπουργείο Οικονομικών θέτει σε λειτουργία το ηλεκτρονικό παράβολο. Η χρήση του ηλεκτρονικού παραβόλου αναμένεται να περιορίσει σημαντικά τη γραφειοκρατία, να αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό τις εφορίες και να συμβάλει γενικότερα στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Μην απελπίζεσαι


photo: waynerd@Flickr
Ξέρω ότι λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για τα τρέχοντα – πόσω δε μάλλον για διακοπές. Κι ας τρέχει το μυαλό σε παραλίες με το παραμικρό κι άντε μάζωχ’ το. Κι αυτές οι φωτογραφίες από αμμουδιές και θάλασσες και καλοπέραση στο Facebook, μαχαιριά στην καρδιά.

Δημοκρατία: Γιατί εδώ και όχι αλλού


Μόλις εξήντα χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή από την Τροία και πολύ πριν από αυτήν (ανάμεσα στα 2800 με 2400 π.Χ.) ξεκίνησε το χτίσιμο της Πολιόχνης, στην ανατολική πλευρά της Λήμνου

Styx - Boat on the river (lyrics) ♥

Προ θανάτου...

Κρίση...Μέρες ΄60...
Καταχνιά...Τρόμος....
Σήμερα χωρίς Αύριο...Ελπίδα...Προοπτική.

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα ή αχινό στη θάλασσα;

Δυο από τους πιθανούς καλοκαιρινούς κινδύνους να συμβούν, είναι να πατήσουμε δράκαινα, ή αχινό. Εκεί που αμέριμνοι περπατάμε στα ρηχά, ξαφνικά νιώθουμε έναν έντονο πόνο στην πατούσα ή τα δάχτυλα μας. Ο βυθός κρύβει κινδύνους και πρέπει να ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε.

Κατατέθηκε η ρύθμιση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές


Eως και 52 Κυριακές τον χρόνο θα μπορούν να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα (μέχρι 250 τ.μ.), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη ενώ όλα τα καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου θα ανοίγουν - πάντα σε προαιρετική βάση- επτά Κυριακές το χρόνο κατά τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα και εκπτώσεων.

Στο 26,9% εκτινάχθηκε η ανεργία

Στο 26,9% εκτινάχθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος, από 23,1% τον Απρίλιο 2012 και 26,8% το Μάρτιο 2013, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται πλέον σε 1.337.051 άτομα. Περίπου έξι στους δέκα νέους σε ηλικία (15- 24 ετών) είναι άνεργοι (ποσοστό 57,5%) και, εάν έχουν τη δυνατότητα, αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.

Αγωγή 1.000.000€ για το θάνατο του αστυνομικού στο Ρέντη από την οικογένεια του

Αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, κατέθεσε η οικογένεια του ειδικού φρουρού Γιάννη Ευαγγελινέλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μαζί με το συνάδελφό του, Γιώργο Σκυλογιάννη, το Μάρτιο του 2011 στου Ρέντη από τα πυρά κακοποιών.

Χ. Θεοχάρης: Υποχρεωτικά με κάρτες οι αγορές πάνω από 500 ευρώ

Η περαιτέρω προώθηση των συναλλαγών μέσω καρτών πληρωμών, χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, αλλά και λοιπών ηλεκτρονικών μέσων, θα οδηγήσει σε ουσιαστικά αποτελέσματα στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής, τόνισε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο συνέδριο «Digital Banking Money Conference 2013: Τράπεζες 2.0 - Ενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων και ψηφιακές πληρωμές» της Ethos Media.