Σελίδες

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τα "Στουρνάρια" κόλπα και οι ... ψευτοαντάρτες!

Αυτός ο πρώην φανερός (και τώρα κρυφός) υπάλληλος των τραπεζιτών τον οποίο ο Σαμαράς “διόρισε” υπουργό των οικονομικών θεωρεί ότι μπορεί να μας δουλεύει όλους με τα κολπάκια και τους ελιγμούς του. Βέβαια όλη  η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ενήμερη για τα βρώμικα κόλπα του Στουρνάρα και συμμετέχει συνειδητά σε αυτά με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του απλού λαού τον οποίο κοροϊδεύουν συστηματικά από τα μέσα μαζικής .... παραπληροφόρησης!

"Καμπάνα" σε... νταή οδηγό του ΟΑΣΘ

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε πριν από λίγο το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ, ο οποίος το βράδυ των Χριστουγέννων του 2009 ξυλοκόπησε άγρια νεαρό επειδή έκλεινε με το αυτοκίνητό του λεωφορειολωρίδα!

Έπαιρνε παράνομα σύνταξη χηρείας για 30 χρόνια

Μπορεί εδώ και τριάντα χρόνια ο πρώτος της σύζυγος να είχε πεθάνει, όμως μια 63χρονη γυναίκα, η οποία παντρεύτηκε μετά από τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του, έπαιρνε τη σύνταξη χηρείας κανονικά. Η απάτη της 63χρονης τελικά έγινε αντιληπτή, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, ενώ απέσπασε συνολικά από το ΙΚΑ 105.000 ευρώ.

ΦΑΓΟΥΡΑ


Iggy Pop - The Passenger lyrics


Ποιοι εξαιρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας

Στις κατηγορίες αναπήρων που δικαιούνται απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων αναφέρεται αναλυτικά η κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη και του υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση.

Παράθυρο για σύνταξη έως το τέλος του 2013 - Ποιοι είναι οι "τυχεροί"

Σε σύνταξη προλαβαίνουν να βγουν μέχρι το τέλος του έτους χιλιάδες ασφαλισμένοι που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα με μειωμένα όρια συνταξιοδότησης.

Ψηφίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής Σε δύο χρόνια η κατ' οίκον έκτιση ποινής με «βραχιολάκι»

Η τιμή του κάθε βραχιολίου κυμαίνεται σήμερα από τα 1.500 έως 2.500 ευρώ και θα επιβαρύνει τον κατηγορούμενο