Σελίδες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Pavarotti & Barry White - My first, my last, my everything


Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Η αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με ρατσιστικές ενέργειες από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ περιλαμβάνονται - μεταξύ άλλων - στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή.

Ἁνασφάλιστοι ΟΑΕΕ" το νέο κίνημα των ελεύθερων επαγγελματιών

Η κρίση δημιουργεί κινήματα… Αυτή την φορά η αδυναμία 389.000 ελεύθερων επαγγελματιών να αποπληρώσουν τις εισφορές στο ασφαλιστικό του ταμείο, ήταν η αιτία για να δημιουργηθεί το κίνημα των «Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ".

Απόφαση – ανάσα για ακόμη έναν οφειλέτη από το Ειρηνοδικείο Χανίων

Στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνθηκε οφειλέτης με οφειλή που ανέρχεται στο ποσό των 11.400 ευρώ.

ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Κινήστε το ΙΧ σας νόμιμα χωρίς πινακίδες!

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους για να γλιτώσουν τα υψηλά Τέλη Κυκλοφορίας, τα υπέρογκα τεκμήρια αλλά και το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης τα οποία και διατηρούν κλειστά στα γκαράζ και τις πυλωτές των σπιτιών τους. Ωστόσο σύμφωνα με τη νομοθεσία οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων μπορούν να κινήσουν νόμιμα τα οχήματά τους 2ημέρες το μήνα καταβάλλοντας μόλις 4 ευρώ για κάθε ημέρα!

ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος

Την απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος σε νομικά πρόσωπα που δεν ασκούν καμία επιχειρηματική δραστηριότητα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκαλύπτεται σε έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη που διαβιβάστηκε στη Βουλή.