Σελίδες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

Πάρε θέση φωναζουν. Δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος. Θέση σε τι? Αμέτοχος σε τι? Να πάρω θέση με ποιους δολοφόνους θα είμαι? Ποιοι θάνατοι είναι ομορφοι και ποιοι άσχημοι? Να πάρω θέση αν μου αρέσει αυτή η βαρβαρότητα ή η άλλη? Να επιλέγω νεκρούς ομοιδεάτες ή νεκρούς αντιπάλους? Ποιους ομοιδεάτες και ποιους αντιπάλους σε τι? Σε δεκάδες κείμενα χρόνια τώρα γράφω και ξαναγράφω ξανά για τη ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙΑ, που θύματα όλων αυτών είναι ΚΥΡΙΩΣ οι νέοι άνθρωποι που δεν ξέρουν που πάνε να μπλέξουν και για ποιο λόγο τους βάζουν να σκοτώνονται, να μισούν, να κατευθύνονται εκεί που τους δείχνουν, που δεν ξέρουν πόσο άριστα δεμένοι είναι οι μηχανισμοί της ΑΠΑΤΗΣ και της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi! Του Πιτσιρίκου

Εθνική συγκίνηση προκάλεσε η χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν Wi-Fi. Ανατρίχιασαν και οι πρωτεργάτες και οι αγωνιστές της Επανάστασης του ’21 -στον πίνακα πίσω από τον Σαμαρά-, μόλις άκουσαν πως το όραμα της Επανάστασης για δωρεάν Wi-Fi επιτέλους δικαιώνεται και πως δεν έχυσαν το αίμα τους άδικα.

Τι δεν κατάλαβες ...

Oti den se skwtonei - Nikos Portokaloglou


ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15ΜΗΝΟ Τρεις τόνους χρυσές λίρες πούλησαν οι Έλληνες

Έπειτα από μια «θερμή περίοδο» έντονης ζήτησης για χρυσές λίρες, το ενδιαφέρον έχει πλέον εξασθενήσει σημαντικά. Παράλληλα όμως, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες σπεύδουν να πουλήσουν λίρες, είτε για να εξασφαλίσουν τους αναγκαίους πόρους διαβίωσης, είτε για να πληρώσουν τα «χαράτσια» της εφορίας και να εξοφλήσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ.

ΛΟΓΩ... ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Έρχονται νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Δυσβάσταχτο είναι το κόστος για τη ΔΕΗ, αλλά και για τους καταναλωτές, όπως αυτό προκύπτει από την απόφαση της διαιτησίας για την υπόθεση της Αλουμίνιον της Ελλάδος.

TORNERO


Απαλλάχτηκε από τα χρέη της τρίτεκνη μητέρα στα Χανιά

Απαλλάχθηκε από το χρέος, στο σύνολό του, τρίτεκνη άγαμη μητέρα από τα Χανιά που προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και πέτυχε τη διαγραφή χρέους 30.000 ευρώ που όφειλε σε τράπεζα.
Η δανειολήπτρια κατέφυγε στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων ζητώντας βοήθεια για το χρέος της, καθώς αδυνατούσε να καταβάλει ακόμη και την ελάχιστη δόση.

Ο διανοούμενος Ζουράρις έκανε κόμμα με το όνομα Πυρίκαυστος Ελλάδα - Επιθυμεί κατάληψη της εξουσίας

«Θέλουμε κατάληψη εξουσίας, οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν γελοίο» δηλώνει ο γνωστός διανοούμενος, πολιτειολόγος και συγγραφέας Κώστας Ζουράρις ως επίτιμος πρόεδρος του κόμματος, με το χαρακτηριστικό όνομα, Πυρίκαυστος Ελλάδα.

Εκτός ΙΚΑ όσες επιχειρήσεις δεν ρυθμίζουν τις οφειλές εντός 10 ημερών

«Εκτός ΙΚΑ» τίθενται τα επόμενα 24ωρα-καθώς δεν θα μπορούν να υποβάλουν Ανακεφαλαιωτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) για την ασφάλιση του προσωπικού τους- όσες επιχειρήσεις έχουν οφειλές και δεν τις ρυθμίζουν εντός δέκα ημερών από την παραλαβή των ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων (e-mail ή και sms) που αρχίζει να αποστέλλει το Ταμείο.

Στάση πληρωμών από 343.692 επιχειρήσεις

Χιλιάδες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών.