Σελίδες

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Bonnie Tyler - Believe In Me


Ενισχύστε τη μνήμη σας με δενδρολίβανο

Στους περισσότερους έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή τους να ψάχνουν απεγνωσμένα τα κλειδιά τους ή το κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς να μπορούν να θυμηθούν πού τα άφησαν τελευταία φορά.

Τα 32 «χειρουργικά» μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το 2014


Μπορεί επισήμως οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα να έχουν παγώσει, καθώς, στην παρούσα φάση υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του Μαξίμου και των εκπροσώπων των δανειστών, ωστόσο, στην κυβέρνηση ήδη επεξεργάζονται ορισμένες «χειρουργικές» παρεμβάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Εναλλακτικές προτάσεις θέρμανσης

Μόλις ο υδράργυρος πάρει την κατιούσα το βασικό ερώτημα για τα νοικοκυριά είναι πως θα ζεσταθούν, καθώς οι τιμές του πετρελαίου έχουν πάρει την ανηφόρα και καθιστούν απαγορευτική την προμήθεια του.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Cedefop: Ποια επαγγέλματα θα έχουν ζήτηση στην Ελλάδα μέχρι το 2020

Σε περισσότερες από 1.177.000 εκτιμώνται οι συνολικές ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα για την περίοδο 2010-2020. Παρότι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας («expansion demand») υπολογίζεται ότι θα εξακολουθήσει να χωλαίνει (-227.000 θέσεις), η ανάγκη αντικατάστασης εργαζομένων («replacement demand»), που είτε συνταξιοδοτούνται είτε μεταναστεύουν είτε αποχωρούν από τη δουλειά τους για προσωπικούς λόγους (πρόβλεψη για συνολικά 1.404.000 άτομα), θα δημιουργήσει πολλά κενά προς κάλυψη.