Σελίδες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι έξι αλλαγές που έρχονται στον ΟΑΕΕ -Στο στόχαστρο εισφορές και απαλλαγές

Κατάργηση των εξαιρέσεων από την ασφάλιση για μισθωτούς με μπλοκάκια καθώς και αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων είναι μερικές μόνο από τις αλλαγές που επεξεργάζονται το υπουργείο Εργασίας και η διοίκηση του ΟΑΕΕ σε μία προσπάθεια να περικοπούν οι δαπάνες, χωρίς να πέσει όμως το βάρος στις συντάξεις.

Ella Fitzgerald, Louis Armstrong - Dream a Little Dream of Me


Δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι !!!


Κρήτη: Απόφαση - σταθμός για το ΙΚΑ για υπόθεση συνταξης νεκρής

Μια δικαστική απόφαση που θα αποτελέσει "μπούσουλα" και για το ΙΚΑ κεντρικά, εξέδωσε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και αφορά στην περίπτωση ενός 44χρονου που αν και δικαιώθηκε πρωτόδικα για την είσπραξη της σύνταξης της θανούσης μητέρας του, το δικαστήριο έκρινε τελικά σε δεύτερο βαθμό, πως είχε δόλο και κακώς ελάμβανε από το λογαριασμό τα συγκεκριμένα χρήματα!

Διοικητικό Εφετείο: Κατοχή κινητού στις πανελλαδικές σημαίνει μηδενισμός

Η κατοχή και μόνο κινητού τηλεφώνου από τους υποψηφίους στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, σημαίνει μηδενισμό του γραπτού, έκρινε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και απέρριψε την αίτηση γονέων μαθητή ο οποίος την ώρα των γραπτών εξετάσεων χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί η κόλλα του.

Βόμβα ΔΝΤ: Εφάπαξ φόρος 10% στις καταθέσεις

Πρόταση - βόμβα για επιβολή έκτακτης εισφοράς έως 10% επί της ιδιωτικής αποταμίευσης σε 15 χώρες της Ευρωζώνης, "κατεβάζει" το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.