Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έχε το νου σου στο παιδί... Γιατί αν γλυτώσει το παιδί... ... Υπάρχει Ελπίδα;;;




Πώς όμως να γλυτώσει το παιδί αν έχει γεννηθεί μέσα σε μια φυλακή?
…στη φυλακή που κι εσύ, κι εγώ και όλοι μας γεννηθήκαμε…

Στέλιος Ρόκκος - Καραβάνι (Official Video) Stelios Rokkos - Karavani


Κρήτη: Σημαδεύουν εφοριακούς με όπλα και απειλούν να τους κάψουν ζωντανούς!

Επάγγελμα με... υψηλό δείκτη επικινδυνότητας τείνει να γίνει αυτό του εφοριακού στην Κρήτη. Τον τελευταίο καιρό ολοένα και πληθαίνουν τα κρούσματα με φορολογούμενους που απειλούν τους υπαλλήλους με όπλα, ενώ πολλές είναι οι περιπτώσεις που δηλώνουν ότι θα αυτοκτονήσουν.
 

Bob Marley - A lalala long


Κατασχέσεις ...

Βήμα-βήμα πώς θα προμηθευτείτε παράβολα μέσω ίντερνετ -Τέλος η γραφειοκρατία

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έθεσε σε λειτουργία την νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για την προμήθεια παραβόλων από τους πολίτες και πλέον η προμήθειά τους γίνεται πολύ εύκολα. Ετσι, μπαίνει τέλος στον αγώνα δρόμο και ταλαιπωρίας που έπρεπε να περάσουν οι πολίτες για την προμήθεια τους

Φυλακή επτά μήνες στον δήμαρχο Κύμης που πέταξε ποτήρι σε δημοτικό σύμβουλο

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Ειρηνοδικείο Κύμης στον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, Δημήτρη Θωμά, για το ποτήρι που πέταξε στον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μπελιά, κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επικουρική σύνταξη με «εξαγορά» για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ

Με «εξαγορά» -δηλαδή καταβολή των εισφορών τόσο του εργοδότη όσο και του εργαζομένου- του χρόνου που υπολείπεται μέχρι τη συμπλήρωση των ελάχιστων προϋποθέσεων ασφάλισης, μπορούν να κατοχυρώνουν δικαίωμα για τη λήψη επικουρικής σύνταξης από το ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) όσοι ασφαλισμένοι του πρώην ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ δεν θεμελιώνουν δικαίωμα για επικουρική σύνταξη.