Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σαν ποιητές και χέστες



Xθες βράδυ ο μικρός ανεβάζει πυρετό κι επειδή στον ύπνο του δεν πίνει ποτέ το φάρμακο, γίνεται η προσπάθεια να το πιει ξύπνιος. Ξυπνάει κι αρχίζει τη συνήθη ιεροτελεστία του «ένα λεπτό» κι «ένα λεπτό» κι «ένα λεπτό», μέχρι τα λεπτά να ξεπεράσουν τα τριάντα.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ


Πάλι ξεκίνησαν οι «σταυροφόροι»…

Απ’ όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στην Λιβύη, ήταν φανερό πως οι Η.Π.Α. μέσω ΝΑΤΟ θα επιδίωκαν την παρέμβαση σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου, προκειμένου να προχωρήσουν τα

Τέλος οι επιδοτήσεις ηλεκτρικού για αγρότες και οικιακούς πελάτες της ΔΕΗ



τιμολόγια του ηλεκτρικού για αγρότες και οικιακούς πελάτες με χαμηλή κατανάλωση, προβλέπει το κείμενο του νέου μνημονίου που δόθηκε στη δημοσιότητα...

IKA: Μιλάς με τον γκόμενο, αντί να απαντάς στην κλίση του Έλληνα πολίτη; Την έβαψες!

Δουλεύεις στο ΙΚΑ και αντί για να απαντάς στον πολίτη…. μιλάς στο κινητό με το ταίρι σου;;;; Αν ΝΑΙ, τότε την πάτησες, καθώς από δω και στο εξής όσοι υπάλληλοι του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης δεν απαντούν στους πολίτες θα τιμωρούνται πειθαρχικά.

Το φάγανε το γαϊδούρι του μπάρμπα-Γιάννη του Κανατά!


H Ανώνυμη Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου "Δωδώνη" ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια, από την Αγροτική Τράπεζα και τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, σε ετήσια βάση, η "Δωδώνη" επεξεργάζεται πάνω από 70.000 τόνους γάλακτος που προμηθεύεται από 7.000 παραγωγούς-κτηνοτρόφους, έχοντας έτσι...

Katevas - Mia Voskopoula Agapisa (Traditional Song)



Καύσωνας ενόψει. Συμβουλές για την αντιμετώπισή του



Οδηγίες για την προστασία των πολιτών από την άνοδο της θερμοκρασίας εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), του υπουργείου Υγείας.

XΡΩΣΤΟΥΣΑΝ 226.213 ΕΥΡΩ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 40.000 "Κούρεμα" ρεκόρ σε χρέος πολύτεκνης οικογένειας

Μία πολύτεκνη οικογένεια κατάφερε να περιορίσει τις οφειλές της προς τράπεζες και τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας κατά 82%, σε συνεργασία με την Ενωση Προστασίας καταναλωτών Κρήτης. Παράλληλα κατάφερε να πάρει 4ετή περίοδο χάριτος και να διασώσει την μοναδική κατοικία που διαθέτει.

Αλλάζει το Λύκειο -Μειώνονται τα μαθήματα στις Πανελλαδικές και οι κατευθύνσεις

Ριζικές αλλαγές έρχονται στο Λύκειο από τη νέα χρονιά καθώς το σχέδιο νόμου που θα φέρει στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας, με στόχο να εφαρμοστεί στην Α΄ τάξη της νέας σχολικής χρονιάς προβλέπεται πολλές ανατροπές.

Αγριο κυνηγητό από την Εφορία -Ποιους καλούν οι ΔΟΥ για επανέλεγχο

Αγριο κυνηγητό ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους προκειμένου να ελέγξει κατά πόσο τα στοιχεία που αναφέρουν στις φορολογικές τους δηλώσεις είναι αληθή.

Παχυδερμο!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;;ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ


Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά. Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.

Sharp Ties - Get That Beat



Έσωσε σκύλο με τεχνητή αναπνοή

Ο πυροσβέστης από τη Χιλή που θα δείτε στο βίντεο θα σας συγκινήσει.

Διπλή πρόκληση από την τρόικα

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, του ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ξαφνικό θάνατο τύπου ΕΡΤ εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα για δομές του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων ένα ολόκληρο υπουργείο και μια γενική γραμματεία, με στόχο να καλυφθούν οι στόχοι των αποχωρήσεων και της κινητικότητας έως τα τέλη του έτους.

Το σύνδρομο της οριακής προσωπικότητας

Η οριακή προσωπικότητα συνήθως περιγράφεται σαν μια πολύ βίαιη προσωπικότητα. Θα έχετε δει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τους ήρωες να περιγράφονται ως πολύ επιθετικοί.

Αντιδρούν οι δικηγόροι στον νέο κώδικα...

Σε θέση μάχης είναι ο δικηγορικός κόσμος, καθώς έχει ενστάσεις για τρία σημεία του νέου Κώδικα Δικηγόρων που καταρτίζει εδώ και καιρό το υπουργείο Δικαιοσύνης και αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή μετά το δεύτερο δεκαήμερο του ερχόμενου Αυγούστου.

ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Αλλαγές στα τεκμήρια για τα σκάφη

Του Γιώργου Ανδρή
andris@pegasus.gr
Αλλαγές στην αγορά σκαφών αναψυχής προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αφού, όπως τόνισε, στο σχέδιο νόμου που ετοιμάζεται και θα δοθεί σύντομα προς διαβούλευση θα δίνεται η δυνατότητα και στους ιδιώτες να ναυλώνουν τα σκάφη τους για κάποια χρονικά διαστήματα.
Η μεγάλη διαφορά με τους επαγγελματίες εστιάζεται στο γεγονός πως οι ιδιώτες κάτοχοι σκαφών καταβάλλουν ΦΠΑ για την απόκτησή τους που δεν εκπίπτει πουθενά.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Φορολογικό μπόνους σε όσους χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα

Νέους σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά ξεκινά από αύριο το υπουργείο Οικονομικών, κυρίως στον τομέα της εστίασης, ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή και κυρίως η μη έκδοση αποδείξεων.