Σελίδες

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Καμμένοι εγκέφαλοι

Στοιχειώδης σοβαρότητα επιβάλλει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός όταν καταπιάνεται με το Ουκρανικό, όπως αυτό διαμορφώνεται. Κι όμως ούτε τόση δα δεν περισσεύει. Πόσο σοβαροί είμαστε; Τόσο, που σε ό,τι μας αφορά έχουμε, λ.χ., αναθέσει την υπόθεση στα χέρια του Βενιζέλου. Αυτό τα λέει όλα. Αλλά δεν ανησυχούμε καθόλου. Βλέπουμε κι ακούμε το Μέγκα, και μετά πάμε για ύπνο.

Δημοσκοπήσεις!!!

Β. Παπακωνσταντίνου & Δ. Μητροπάνος - Σαν ναυαγός


και μας ζητιάνε και τα ρέστα…

Ricky Martin - La Bomba


YΠΟΙΚ: Διευκρινίσεις για τις μεταβιβάσεις ακινήτων

Μεταβιβάσεις ακινήτων χωρίς την προσκόμιση από τον φορολογούμενο του πιστοποιητικού της Δ.Ο.Υ ότι την τελευταία διετία έχουν δηλωθεί τυχόν μισθώματα από αυτά, θα μπορούν να κάνουν οι συμβολαιογράφοι.

Ελεύθερο το ψάρεμα – Τέλος οι ερασιτεχνικές άδειες αλιείας

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας «Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις» οι ερασιτέχνες ψαράδες παίρνουν βαθιά ανάσα, αφού απαλλάσσονται πλέον από την υποχρέωση να εκδίδουν και να ανανεώνουν, κάθε δύο χρόνια, την ατομική άδεια αλιείας τους.

Στους υπό κατάργηση φορείς του Δημοσίου Εξαιρούνται οι έγκυοι και νέες μητέρες από την απόλυση

Εξαιρούνται με τροπολογία οι γυναίκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη ή σε λοχεία (18 μήνες μετά τον τοκετό) από τη διάταξη που ορίζει την αυτοδίκαιη απόλυση όλων των εργαζομένων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που εργάζονταν στους καταργούμενους 23 φορείς του Δημοσίου.