Σελίδες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Δώσε» το… γείτονά σου και πάρε το 1/10 του προστίμου

«Η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών…

Γιος Έλληνα βουλευτή που αντιμετωπίζει την κρίση !!!

Γλυκερία - Εγώ είμαι τα παράλογα


Αντώνης Σαμαράς: το πορτραίτο ενός ηγέτη (που ναι ψηλός και όμορφος και τον αγαπάμε όλοι)

“Τριάντα αιώνες και πλέον ο άνθρωπος πασχίζει να βάλει τη μια λέξη κοντά στην άλλη με τέτοιον τρόπο που η σκέψη να εξαναγκάζεται να παίρνει καινούργιες, αδοκίμαστες στροφές. Ιδού που για πρώτη φορά η λειτουργία αυτή σταμάτησε. Είμαστε πανέτοιμοι για τη βλακεία.”

Οδυσσέας Ελύτης, Αναφορά στον Ανδρέα Εμπειρίκο

DA DA DA Molotov Pepsi


τώρα που βούλιαξε ...

Έρωτας στα χρόνια της μιζέριας 15 ιδέες για να περάσεις καλά με το κορίτσι σου όταν τα οικονομικά σου έχουν πάρει αναπάντεχα κακή τροπή.

Δεν έχεις λεφτά; Σιγά το νέο. Στην Ελλάδα των νεόπτωχων και του 27% της ανεργίας, η πραγματική πρωτοτυπία θα ήταν να είχες χρήματα και μάλιστα να τα σκορπούσες σε εξόδους και διασκεδάσεις σαν να ήμασταν στην προ μνημονίων εποχή.

Επιταγή έως 10.000 ευρώ σε νέους ανέργους για να ανοίξουν επιχείρηση -Ποια είναι τα κριτήρια

«Ανάσα» για 2.000 άτομα έως 35 ετών, οι οποίοι είναι άνεργοι, αναμένεται να αποτελέσει το νέο ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης που «δρομολογεί» το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να ενεργοποιήσει επιχειρηματικά τους νέους.

«Παγώνουν» κάθε είδους ενισχύσεις για τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων

Σε ένα μέτρο που θα συμψηφίζει τις οφειλές με τις κάθε είδους ενισχύσεις, προσανατολίζεται η κυβέρνηση προκειμένου να καλυφθεί μεγάλο μέρος της «τρύπας» των ασφαλιστικών ταμείων ώστε να μην θιγούν οι συντάξεις. Πρόταση, στην οποία εμφανίστηκε θετική η Τρόικα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Με ποιες δαπάνες γλιτώνουν φόρο οι ελεύθεροι επαγγελματίες


Περισσότερους φόρους θα κληθούν να πληρώσουν το 2014 οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αφού τα καθαρά εισοδήματά τους θα φορολογούνται πλέον από το πρώτο ευρώ με φόρο 26%. Μάλιστα αν τα εισοδήματα υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ, τότε στο ποσό του εισοδήματος που υπερβαίνει το συγκεκριμένο όριο επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 33%.