Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ξέχασες

Ξέχασες το μαζί και πηγαίνεις μόνος, στηριζόμενος σε δυνάμεις απατηλές, που την κρίσιμη στιγμή μαγικά αποσυντίθονται και μαζί τους κι εσύ.

ΚΙ ΕΛΕΓΕΣ - ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ


Δωρεάν!!!

Αυτόματη η ενημέρωση στοιχείων αστυνομικής ταυτότητας στο TAXISnet

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) ανακοίνωσε σήμερα ότι, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε σε ενημέρωση των ταυτοτήτων στο μητρώο φορολογουμένων της.

το πλεόνασμα στο λαό!!!

Πέρασες το ΙΧ σου από ΚΤΕΟ; Αν όχι, πρόσεχε τα...ψιλά γράμματα της ασφαλιστικής

Στις 10 Δεκεμβρίου 2010 τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που προβλέπει
ότι κανένα αυτοκίνητο δεν θα ασφαλίζεται αν δεν έχει περάσει προηγουμένως ΚΤΕΟ. Ο νόμος 3897 στο άρθρο 41 παράγραφος 7 προβλέπει ότι « Οι ιδιοκτήτες οχημάτων κάθε κατηγορίας προκειμένου να ασφαλίσουν αυτό, υποχρεούνται να έχουν εφοδιαστεί με δελτίο τεχνικού ελέγχου όταν αυτό απαιτείται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις».

Με τον νέο ορισμό του υπουργείου Οικονομικών απαλλάσσονται από πρόστιμα όσοι πούλησαν ένα σπίτι «Έμπορος», σύμφωνα με την Εφορία, όποιος πουλήσει 3 ακίνητα

Του Κωστή Πλάντζου
Νέα ήθη στις πωλήσεις ακινήτων, καθώς υπό προϋποθέσεις η Εφορία θα φορολογεί τα φυσικά πρόσωπα ως επιχειρήσεις όταν εκποιήσουν μαζεμένα πολλά ακίνητα. Βάζοντας, λοιπόν, νέους κανόνες, το υπουργείο Οικονομικών ανοίγει παράθυρο προκειμένου να γλιτώσουν από αναδρομικούς φόρους και πρόστιμα τα οποία επιβάλλουν αυθαίρετα ελεγκτές της Εφορίας τα δύο τελευταία χρόνια σε όσους έχουν ήδη πουλήσει σπίτια.