Σελίδες

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η θεωρία της ισότητας της βλακείας

Ενώ ξυπνάμε και κοιμόμαστε με την εξόντωση του κακού δράκου της Χρυσαυγούλας, το παραμύθι των «μεταρρυθμίσεων» προχωράει, ισοπεδώνοντας κάθε μέρα και μια ακόμα παρτίδα πολιτών.
Ας μην σχολιάσουμε ότι πέρα από τα προφανή εγκλήματα της Χρυσής Αυγής τα οποία ο σιωπηλός εταίρος της, το σύστημα εξουσίας τα είχε στο ψυγείο για να τα αποψύξει εν ευθέτω χρόνο για την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων, έσπευσαν να της προσάψουν και εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει κατ εξοχήν και κατ εξακολούθηση το σύστημα εξουσίας, όπως η εθνική προδοσία και η κατάλυση πολιτεύματος.

Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός

Στα γρανάζια του νόμου έμπλεξε ένας 61χρονος και εδώ και επτά χρόνια προσπαθεί να πείσει τις αρχές ότι δεν είναι νεκρός.

Νέα απογευματινά μαθήματα μόνο για άντρες

Απογευματινά μαθήματα. Έναρξη αυτόν τον μήνα!
 Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.

 Θέμα 01: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.

Βίκυ Μοσχολιού - άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα


Δικαστική απόφαση δικαιώνει σχολικούς φύλακες

Στις θέσεις τους θα επιστρέψουν από τις 14 Οκτωβρίου οι 12 σχολικοί φύλακες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, οι οποίοι είχαν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για το θέμα.

Ορεινη Ναυπακτια


Για κάποιον περαστικό απ’ τη Ναύπακτο είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστεί την ομορφιά που επιμελώς κρύβει η Ορεινή Ναυπακτία. Εκεί, στις πλαγιές της Πίνδου, η Ορεινή Ναυπακτία αποτελείται από ένα σύμπλεγμα χωριών, που σήμερα ανήκουν σε τρεις δήμους (Δήμος Αποδοτίας, Δήμος Πυλήνης και Δήμος Πλατάνου), αρμονικά χωροθετημένα παρέα με δάση βελανιδιάς, ελάτων, οξιάς, πλατανιών και καστανιών.

ασφάλεια στην ...εργασία !!!


Rainbow-Temple of the king (lyrics)


"Θερίζουν" κατάθλιψη και αυτοκτονίες

Τα τρία Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της χώρας θα οδηγηθούν σε κλείσιμο στο τέλος του 2015, βάσει του συμφώνου Λυκουρέντζου-Andor, κατήγγειλαν, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ).

Δικαστήριο στις ΗΠΑ δικαίωσε καπνιστές

Αμερικανικό δικαστήριο δικαίωσε χθες μια οργάνωση καπνιστών κρίνοντας ότι η υπηρεσία διαχείρισης των πάρκων στην πολιτεία της Νέας Υόρκης "υπερέβη τις δικαιοδοσίες της" όταν απαγόρευσε το κάπνισμα σε πάρκα και παραλίες.

Χαλκιδική: Άλλοι 54 κάτοικοι καλούνται ως ύποπτοι για επεισόδια

Άλλες τρεις δικογραφίες σχηματίζουν οι διωκτικές αρχές για επεισόδια που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στη Χαλκιδική, συνδεόμενα με τις αντιδράσεις κατοίκων για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.

ΜΕ ΠΥΛΩΝΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ New York Times: Αν υπήρχε δραχμή, θα είχε αποτραπεί η ύφεση


Εάν η υποτίμηση του ελληνικού χρέους είχε γίνει σε δραχμές, θα είχε αποτραπεί η ύφεση, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, στο οποίο γίνεται αναφορά στα «συγκριτικά πλεονεκτήματα» που κατέχουν οι ΗΠΑ από πλευράς δανειοληψίας, σε σχέση με άλλες χώρες που δανείζονται σε ξένο νόμισμα.