Σελίδες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΦΑΒΑ, Ο ΛΑΚΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...


Ξέρετε πως πολλές φορές χρησιμοποιώ σκηνές από ταινίες για να περιγράψω τα γεγονότα της καθημερινότητας. Κι αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς έχω την πεποίθηση πως ζούμε συνεχώς σ΄ενα θέατρο όπου μας έχουν μοιράσει καποιους ρόλους κι ο σκηνοθέτης βαράει το βιολί και χορεύουμε.

Η κρίση έκοψε και το φαγητό για τους Έλληνες

Μείωση πωλήσεων στο λιανεμπόριο τροφίμων συνολικά κατά 12,4% το 2012 σε σχέση με το 2011 καταγράφει έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, που διαπιστώνει συρρίκνωση της συνολικής αγοράς του λιανεμπορίου τροφίμων κατά 2,7 δις ευρώ.
Στα σούπερ μάρκετ, η μείωση του τζίρου ήταν μικρότερη (5%).

Άμεση έρευνα του νερού στην Θεσσαλονίκη τώρα ...

Dire Straits - Once Upon A Time In The West (1979) (Remaster) [720p


Ενας καλός λόγος για να μην τακτοποιήσετε το γραφείο – Το χάος από χαρτιά γεννά πρωτότυπες ιδέες

Αυστηρό βλέμμα από τη μητέρα ή τη σύζυγο, επικριτικό ύφος από τον εργοδότη; Η θέα του γραφείου που θυμίζει χάος από τα πεταμένα χαρτιά προκαλεί συνήθως τέτοιες αντιδράσεις. Τώρα οι ακατάστατοι έχουν το καλύτερο άλλοθι για την παθητική αδιαφορία που δείχνουν για την τάξη. Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει πως για τους ίδιους υπάρχουν οφέλη από αυτή την εικόνα που εκνευρίζει τους υπόλοιπους.

Πιο εργατικοί από τους Γερμανούς οι Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του παγκόσμιου Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης

Τέταρτος πιο εργατικός λαός του πλανήτη οι Έλληνες, σύμφωνα με τον παγκόσμιο Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Οι 13 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και επιδόματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ
Σε... διαρκή μεταρρύθμιση θέτουν το Ασφαλιστικό η παρατεταμένη ύφεση, η κρίση εσόδων των Ταμείων και οι δημοσιονομικοί περιορισμοί που επιβάλλει το πρόγραμμα προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ Πώς να πληρώσετε φόρο και ΦΑΠ σε έως και 12 άτοκες δόσεις

Σε 12 άτοκες δόσεις η πληρωμή του φόρου εισοδήματος, με 6 άτοκες η πληρωμή του ΦΑΠ.
Οι τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου, με άτοκες δόσεις. Στην περίπτωση που ο φορολογούμενος πληρώσει εφάπαξ τον φόρο που του βεβαιώθηκε έχει και την έκπτωση του 1,5%.