Σελίδες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η καμπάνα του πολιτισμού


Η καμπάνα της Αλλαγής είναι πάντοτε ο πολιτισμός.
Αν δεν ηχήσει αυτή, τίποτε δεν αλλάζει (προς το καλύτερο).

Ποιός δίνει τον ρυθμό;

     Δεν είναι μόνον ότι σύμπασα η μνημονιακή συμπολίτευση είναι ξεπουλημένη..

Με λένε Γιώργο κι έχω τρεις μήνες που δεν με νοιάζει για τη δόση που θα πάρουμε από τη Τρόικα...

Παιδί άλλων εποχών κι εγώ, τότε που οι πλαστικές σημαίες γέμιζαν τις αρένες κάτω από τα μπαλκόνια – και κανείς δεν άκουγε τι έλεγε εκείνος που ξεσήκωνε τα πλήθη – τότε που τα μούσια, οι μουστάκες και οι ζειμπεκιές όριζαν το μοντέλο ανάπτυξης – που αργότερα θα έτρωγε αυτές τις μουστάκες γιατί επένδυσε στο Καραγκιοζόπουλο ΑΕ στο χρηματηστήριο – τότε που οι πόρτες των Υπουργείων ανοιγόκλειναν αφινιασμένες – φύγε εσύ έλα εσύ -...

Η Μαρία Ρεπούση ζητάει να καταργηθεί το οφσάιντ. Του Πιτσιρίκου

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα δήλωση της Μαρίας Ρεπούση, η οποία ζητάει –εκτός από τα Αρχαία και τα Λατινικά- να καταργηθεί και το οφσάιντ. Αυτή τη φορά, η δήλωση της κυρίας Ρεπούση έχει προκαλέσει αντιδράσεις παγκοσμίως, ενώ τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Πελέ.

Συμβουλές για να μην σας κλέψουν το ποδήλατο

Συμβουλές και πρακτικές για την προστασία του ποδηλάτου σας, την πρόληψη και την αποτροπή τυχόν απώλειας ή κλοπής του παρέχει η ελληνική αστυνομία.

ΑΠΗΥΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΘΡΑΝΑΣΚΑΦΕΣ Δεν φαντάζεστε τι αναγκάστηκαν να γραψουν σε πόρτα μοναστηριού οι μοναχοί

Έχουμε δει πολλές πινακίδες στις πόρτες Ναών και Μοναστηριών. Από… «Σβήνετε τα κινητά σας εντός του Ναού», έως «Εισέρχεσθε ευπρεπώς ενδεδυμένοι» κ.α. Η πιο συνηθισμένη πινακίδα βέβαια που θα δει κάποιος μπαίνοντας σε κάποιο βυζαντινό Ναό ή μνημείο είναι «παρακαλούμε μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο».

Παύλος Σιδηρόπουλος - Να μ' αγαπάς


Oι ιδιότητες του χαμομηλόλαδου



Οι χρήσεις αυτού του αφεψήματος είναι πάρα πολλές. Χρησιμοποιείται ακόμα και σαν ντεμακιγιάζ προσώπου, ή για μασάζ προσώπου, για λάδι σώματος μαζί με αιθέρια έλαια, για να κηραλοιφή κλπ. Έχει πολλά αντισηπτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, κατάλληλο και για τα πιο ευαίσθητα, ερεθισμένα δέρματα / με προβλήματα ακμής, ιδανικό για μωρά και για έγκυες.

Πως θα γίνονται οι μεταβιβάσεις αν δεν έχει πληρωθεί ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων

Τεχνικές σπαζοκεφαλιές της τελευταίας στιγμής σχετικές με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων καλούνται να λύσουν τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών. Το σχετικό νομοσχέδιο είναι ήδη έτοιμο, αλλά έχουν ανακύψει τεχνικής φύσης θέματα που σχετίζονται έμμεσα με το φόρο.

Deep Purple - When a Blind Man Cries (Lyrics)


Χαρτί υγείας!!!

Πάνω από πέντε χιλιάδες οι «ρευματοκλέφτες»– Ποιοι θεωρούνται ύποπτοι, οι ποινές

Πενταπλασιασμό των περιστατικών ρευματοκλοπής σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα, κατήγγειλε σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη ο διευθυντής δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ.

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ , ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ


Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Τρία χρόνια τώρα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να βλέπουμε το μαύρο άσπρο. Καί τάχουν καταφέρει μιά χαρά, αφού τα θύματα-λαοί αισθάνονται ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ και ως υπεύθυνοι ανέχονται την τιμωρία τους, από ποιούς? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!

Μόνο έτσι θα μπορείτε, γιατί την ημέρα θα σας παίρνουν με τις πέτρες.
Καθάρματα.

Τη δυνατότητα στο Δημόσιο να επιβάλει κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν και έχουν σημαντικό ύψος ταμειακά βεβαιωμένων οφειλών προς αυτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και το μήνα Αύγουστο, παρέχει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που υπέγραψε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Το σχέδιο για τους φόρους στα ακίνητα

Μειώνεται η φορολογική επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με την εφαρμογή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΑ) το 2014, όπως προκύπτει από το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Συγκεκριμένα, για τα μικρής και μεσαίας αντικειμενικής αξίας ακίνητα ο φόρος θα είναι μειωμένος σε σχέση με το υφιστάμενο καθεστώς, ενώ αντίθετα αυξάνεται η φορολογία για τα ακίνητα σε περιοχές με υψηλή αντικειμενική αξία.

Ανθεκτικότεροι στο μεθύσι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό κλινικής έρευνας για θέματα αλκοολισμού

Πιο ανθεκτικοί στο μεθύσι παρουσιάζονται από τους νέους οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, παρά την γενικότερη αντίληψη περί του αντιθέτου. Σύμφωνα με δανική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό κλινικής έρευνας για θέματα αλκοολισμού «Alcoholism: Clinical & Experimental Research» , οι μεγαλύτεροι έχουν λιγότερους πονοκέφαλους και άλλα άσχημα συμπτώματα («hangover»), σε σχέση με τους νέους, την επόμενη μέρα μετά από μια νύχτα μεθυσιού.

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Στα 10 ευρώ το στρέμμα ο φόρος για τα εκτός σχεδίου αγροτεμάχια

Ποσό που θα κυμαίνεται κατά μέσο όρο στα 10 ευρώ ανά στρέμμα θα κληθούν να πληρώσουν από το 2014 οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που βρίσκονται εκτός σχεδίου, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης. Για τις καλλιεργούμενες αγροτικές εκτάσεις, ο φόρος θα κυμαίνεται στα 4-6 ευρώ (θα είναι χαμηλότερος για τους κατ' επάγγελμα αγρότες), ενώ στα παραθαλάσσια "φιλέτα" θα φτάνει και τα 40 ευρώ ανά στρέμμα.