Σελίδες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝΥ

Έχουν βγει τα καρακόλια της καθεστωτικής επικοινωνίας και προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Σαμαράς τα «βάζει» με την Τρόικα. Διαδίδουν τα καρακόλια ότι «Η κυβέρνηση απειλεί με εκλογές αν η Τρόικα ζητήσει νέα μέτρα». Κι όταν λένε «κυβέρνηση» εννοούν τον Σαμαρά, τον
Βενιζέλο και τον Στουρνάρα. Διαδίδουν ότι και οι τρεις, σε διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές δήλωσαν ξεκάθαρα πως αν ζητηθούν νέα μέτρα από την Τρόικα η απάντηση θα είναι εκλογές.

ΜΑΣ "ΔΕΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ! Σε κατοχή η Ελλάδα μέχρι το 2040 - Οδηγία σοκ από Βρυξέλες

Λίγοι συνειδητοποίησαν ότι από αυτή την εβδομάδα η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς ενισχυμένης επιτήρησης από την Ε.Ε. και θα παραμείνει έως το 2040, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τη δημοσιονομική εποπτεία των κρατών – μελών που τέθηκε σε εφαρμογή! Ειδικά για τα κράτη – μέλη που έχουν πάρει χρηματοδοτική βοήθεια προβλέπεται ότι θα παραμείνουν σε επιτήρηση έως ότου αποπληρώσουν το 75% των δανείων! Στην περίπτωση της Ελλάδας το διάστημα των 27 ετών που μεσολαβεί φαντάζει απίστευτα λίγο.

«Δεν θα γυρίσω να πάρω την Αννα. Δεν έχω λεφτά να την μεγαλώσω» - Το σημείωμα άνεργης μάνας στους νηπιαγωγούς της κόρης της

Μια σπαρακτική ιστορία μητέρας που δεν μπορούσε να ζήσει το παιδί της αποκαλύπτεται σήμερα, φανερώντας τις κρυφές ιστορίες της οικονομικής κρίσης που περισσότερο παρά ποτέ συναντάμαι πλεόν στα πολύτιμα χωριά SOS. Eκεί, γονείς κάτω από το όριο της φτώχιας αφήνουν με ευγνωμοσύνη και τα παιδιά τους με την ευχή να είναι αυτό προσωρινό.

οικονομικά


Ποινή- σοκ στη Καλαμάτα: Ισόβια για έκδοση και διακίνηση πλαστών τιμολογίων ύψους 8,5 εκατ. ευρώ

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, όταν ανακοινώθηκε ότι οι τρεις από τους πέντε εμπλεκόμενους σε υπόθεση διακίνησης πλαστών τιμολογίων, καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη, ενώ ο 4ος... γλίτωσε με 20 χρόνια. Το θέμα αναδεικνύει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα της Καλαμάτας «Ελευθερία» και όπως επισημαίνουν στο iefimerida στελέχη του ΣΔΟΕ, που είχαν εντοπίσει πριν από περίπου δύο χρόνια το κύκλωμα, πρόκειται για ποινή που δεν έχει προηγούμενο.

10 Σημεία SOS για την Υπερχρέωση - Πώς θα ρυθμίσετε τα δάνειά σας

Eνημερώστε την τράπεζα ότι ο λογαριασμός σας είναι μισθοδοσίας ή σας πιστώνουν το επίδομα ανεργίας για να αποφύγετε την κατάσχεση του δημοσίου για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας» είναι η πρώτη συμβουλή που έδωσαν  λόγω επικαιρότητας στους υπερχρεωμένους , οι εκπρόσωποι της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδος, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΓΣΕΕ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ «Χέρι» σε λογαριασμούς καταθέσεων βάζει η Εφορία


«Χέρι» σε περισσότερους από 50.000 τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων έχει βάλει η Εφορία από την αρχή του έτους για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

ΟΚΤΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Συγχωνεύονται 60 Ταμεία -Σαρωτικές αλλαγές με μειώσεις σε συντάξεις και εφάπαξ!

Νέο ασφαλιστικό κύμα με 8 μεγάλες αλλαγές σχεδιάζει η κυβέρνηση και τα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να φέρουν νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, καθώς και στα εφάπαξ με την αλλαγή στον υπολογισμό τους. Οι μειώσεις θα είναι έως και 20%. Ο νέος υπολογισμός των συντάξεων θα γίνεται με βάση τις εισφορές στο σύνολο του εργασιακού βίου του υπαλλήλου.

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ «Κόκκινα» 3 στα 4 στεγαστικά δάνεια

Σε αδυναμία εξόφλησης έχουν περιέλθει τρεις στους τέσσερις δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, με το 45% των υπερχρεωμένων πολιτών να πάσχει από κατάθλιψη στα αστικά κέντρα, σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ.