Σελίδες

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σε δύο κομμάτια έχουν χωρίσει την ειδησεογραφία κατανάλωσης οι αρχισυντάκτες πολιτικοί και με περισσή επαγγελματικότητα διαχέουν οι κατοχικοί δημοσιογράφοι: Σκάνδαλα εκατομμυρίων και τρομοκράτηση πολιτών.

Γιαννιτσά: Φυλάκιση οκτώ μηνών σε αντιδήμαρχο για μία... λακκούβα!

Δικαστική υπόθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους κατοίκους της Πέλλας -και όχι μόνο-, διεξήχθη προχθές Δευτέρα (13/01) ενώπιον του Μονομελούς Πλημ/κείου Γιαννιτσών, το αποτέλεσμα της οποίας πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ορόσημο για παρόμοιες υποθέσεις.

Τα καράβια μου καίω~Μαραβέγιας Μπαλάφας Πορτοκάλογλου


" Αρνητική η στάση των Τραπεζών, στην παραλαβή των υπευθύνων δηλώσεων ,για προστασία απο πλειστηριασμούς"‏

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 13-01-2013

Μας επιβεβαιώνεται με την επιστολή του Συνηγόρου του καταναλωτή, προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, η απαξίωση των Τραπεζών προς τους δανειολήπτες πελάτες τους, που όχι μόνο αρνούνται
να παραλάβουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις του ν. 1599/1986, αλλά και δηλώνουν παντελή άγνοια της ύπαρξης της υπάρχουσας Νομοθεσίας 4224/31-12-13, αποθαρρύνοντας τους δανειολήπτες να ενταχθούν στο εν λόγω νομοθετικό πλαίσιο.

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε γιατρό που αρνούνταν να κάνει εφημερίες

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χτες το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος 46χρονης γιατρού, η οποία από το Δεκέμβριο του 2008 έως και το Νοέμβριο του 2009 αρνούνταν να κάνει εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας.

Τα Αρματα!!!

Bryan Ferry - Slave To Love


Μέχρι τις 20/2 η παράταση για αγροτικά βιβλία εσόδων-εξόδων

Εγκύκλιο, στην οποία κάνει γνωστό ότι η εμπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης μεταβολής εργασιών, για τους αγρότες που πρέπει να ανοίξουν βιβλία εσόδων - εξόδων θα είναι έως την 20η Φεβρουαρίου του 2014, απέστειλε στις ΔΟΥ ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, κ. Χάρης Θεοχάρης. 

Μέτρο - σταθμός: Συμψηφίζονται οφειλές σε ταμεία με επιστροφές φόρου

Υποχρεωτικό συμψηφισμό των επιστροφών φόρου (ή ΦΠΑ) με τις βεβαιωμένες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία από επιχειρήσεις που δεν έχουν μπει σε διαδικασία ρύθμισης, προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων.

Τι αλλάζει για τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ

Με νομοθετική ρύθμιση καθιερώνονται η μηνιαία καταβολή εισφορών προς τον ΟΑΕΕ, αντί για κάθε δίμηνο που ισχύει σήμερα, και η υποχρεωτική ασφάλιση στον Οργανισμό για παράλληλη μισθωτή απασχόληση υπολειπόμενη των 25 ημερών ασφάλισης μηνιαίως.