Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Όλες οι προσφορές για να βάζετε φθηνότερη βενζίνη με την κάρτα σας



Τη δυνατότητα να πετύχουν σημαντική μείωση στο κόστος των καυσίμων τους έχουν οι καταναλωτές, επιλέγοντας να πληρώσουν με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα τα έξοδα μετακίνησής τους.

θα ξαναφτιάξουν την ΕΡΤ ξανά από την αρχή…!!!


Πώς μπορούμε να προβλέψουμε έναν χωρισμό;


Σε νέα έρευνα χρησιμοποιείται μία μέθοδος που δείχνει πώς οι άνθρωποι αυτόματα ανταποκρίνονται σε λέξεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν τους είναι εύκολο ή όχι να συνδέσουν λέξεις που αναφέρονται στον σύντροφό τους με λέξεις με καλή ή κακή σημασία.

MEΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΥΘΟΙ Το μυστηριώδες ταξίδι του καθηγητή Λιαντίνη

Κατά καιρούς, εμφανίζονται στο προσκήνιο της ιστορίας ορισμένοι άνθρωποι που περιβάλλονται από μια ιδιαίτερη αίγλη, οντότητες ξεχωριστές, δυσνόητες για το περιβάλλον και την εποχή τους. Έρχονται να αφήσουν ένα λιθαράκι, να εκφράσουν μια διαμαρτυρία και ύστερα αποχωρούν έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκαν.

Αν πιστεύεις ότι θα γίνουν εκλογές, γελιέσαι



Η χώρα έχει καταποντισθεί, η κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, οι πολίτες διανύουν ταχύτατα την γραμμή που χωρίζει τα όρια της διαβίωσης από τον αγώνα της επιβίωσης, οι δομές του κράτους αποσυντίθενται με γοργούς ρυθμούς, η ασφάλεια του πολίτη είναι λέξη που θυμίζει παλιές εποχές, ενώ η εθνική ασφάλεια της χώρας και η απομάκρυνση από τα ζωτικά της γεωπολιτικά και εθνικά συμφέροντα έχει καταστεί σχεδόν ανέκδοτο.

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ όπως όλοι!

Μέχρι και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα χρωστάει στο ελληνικό Δημόσιο.
 
Η πρώην γυναίκα του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Καρεμπέ, είχε λατρέψει τη χώρα κατά την περίοδο που ο τότε σύζυγός της έπαιζε στον Ολυμπιακό και είχε επεκτείνει και εδώ τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στους μπαμπάδες όλου του κόσμου!


Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες όλου του κόσμου που μας στηρίζουν και μας αγαπούν σε κάθε βήμα μας..

Ομηρος!!!



ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 1950 ...


Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Οι παλαιότερες γενιές Ελλήνων ζούσαν με τον εφιάλτη της Ψωροκώσταινας. Πίσω από την έκφραση αυτή βρισκόταν πάντα μια Ελλάδα χωρίς υποδομές, χωρίς υψηλό επίπεδο διαβίωσης, με λίγα
σχολεία, λιγότερα νοσοκομεία, ελάχιστα πανεπιστήμια, απομακρυσμένα νησιά και χωριά γεμάτα παιδιά που δεν μπορούσε η γη να τα θρέψει.

Και όσο όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην ΕΡΤ ... Ετοιμάζονται κατασχέσεις ακόμα και μετά τη ρύθμιση χρεών


Οι κατά τόπους ΔΟΥ έχουν ήδη ξεκινήσει την αποστολή σημειωμάτων σε λογιστήρια επιχειρήσεων για υπαλλήλους με ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης...