Σελίδες

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Από Μηχανής Προβοκάτορας

Όχι! Οι χρεοκοπημένες κυβερνήσεις δεν πέφτουν.

Γιάννος Παπαντωνίου «είχε καλό δάσκαλο»

Χούντα με στολή

Όταν δεν περνούν χειροπέδες στη Δημοκρατία συλλαμβάνουν πολίτες για απείθεια

Στη σύλληψη ενός πολίτη στην οδό Δημητσάνας προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικές αρχές. Ο πολίτης που βρέθηκε στο σημείο για να συμπαρασταθεί στους εργαζομένους της ΕΡΤ, κατηγορείται για απείθεια και θα οδηγηθεί...

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, επειδή έχει ΜΑΤ να τα γκρεμίζουν !!! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Το αν γνώριζαν ή δε γνώριζαν ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ, είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι δεν ασχολούνται για τις επιπτώσεις των ενεργειών τους. Όσο σκατά κι αν τα κάνει η…κυβέρνηση, δεν τη νοιάζει. Θα δώσει εντολή στα ΜΑΤ να καθαρίσουν. Στην καλύτερη περίπτωση, θα δώσει πρώτα εντολή στη Δικαιοσύνη να καθαρίσει.

Toto - Rosanna


Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά δύο δικαστών στα Γιάννενα για ακραία συμπεριφορά

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για «την προκλητικά αυθαίρετη» συμπεριφορά δύο δικαστών κατά τη διεξαγωγή δίκης στα δικαστήρια των Ιωαννίνων ζητά η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Η εκμάθηση μίας δεύτερης γλώσσας καθυστερεί την εμφάνιση άνοιας και Αλτσχάιμερ

Οι άνθρωποι που μιλάνε μια δεύτερη γλώσσα, έχουν αυξημένη προστασία έναντι της άνοιας και της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-ινδική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι δίγλωσσοι αναπτύσσουν άνοια κατά μέσο όρο 4,5 χρόνια αργότερα, σε σχέση με όσους μιλάνε μόνο μία γλώσσα.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ» ΣτΕ: Νόμιμο το τέλος επιτηδεύματος

Νόμιμη και συνταγματική έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας την επιβολή του τέλους επιτηδεύματος του νόμου 3986/2011 στους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ Ποιοι άνεργοι δικαιούνται 18.900 "επιταγές" ως 2.700 ευρώ

Προθεσμία έως τις 31 Ιανουαρίου δίνει, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, σε 18.900 νέους ηλικίας έως 29 ετών για να ενεργοποιήσουν τα voucher - “επιταγές εισόδου” στην αγορά εργασίας που έμειναν αδιάθετα έως τις 31 Οκτωβρίου.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Επιτέλους ζω κι εγώ την καινούργια δικτατορία»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι ένα υπέροχο πρωινό, φθινοπωρινό. Εγώ πολύ το χάρηκα διότι επί Μεταξά δεν ζούσα, επί 7ετίας ήμουν πάρα πολύ μικρό παιδί. Επιτέλους