Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ...

Το να μιλάς ξένες γλώσσες είναι ευτυχία και κατάρα μαζί.

TRUTH DIG: «ΚΟΛΑΣΗ» Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρα μας που οδηγεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην πορνεία (!) και τα ναρκωτικά σχολιάζει με σκληρό άρθρο του το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Τruth Dig.

Πώς θα πάρετε επίδομα τέκνων – «Βουνό» τα δικαιολογητικά


Μόνο για το 2013 θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος της πληθώρας των δικαιολογητικών που πρέπει να υποβάλουν οι δικαιούχοι του νέου επιδόματος τέκνων, καθώς όπως προκύπτει από τη Κοινή Υπουργική Απόφαση, από το 2014 και μετά, οι ελεγκτές του ΟΓΑ θα περνάνε από «κόσκινο» όλα τα δικαιολογητικά που αφορούν

Έχασε την κόρη του σε τροχαίο και δε δικαιούται έξοδα κηδείας γιατί ήταν...χωροφύλακας

Δεν του έφτανε ο πόνος του, ήρθε αντιμέτωπος και με το αθάνατο ελληνικό Δημόσιο. Ο λόγος για έναν συνταξιούχο της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος έχασε την 22χρονη κόρη του σε τροχαίο. Οταν πήγε να πάρει τα έξοδα κηδείας του είπαν οτι δεν τα διαιούται γιατί ανήκε στο ταμείο της πρώην Χωροφυλακής! Το θέμα αφορά χιλιάδες αστυνομικούς που κατά 70% ανήκουν σε αυτό το ταμείο.

Σοκ: κόπηκαν θεραπείες και εξετάσεις από καρκινοπαθείς. Δείτε ποιες

 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
Δε φθάνει που έχουν να παλέψουν με την ασθένειά τους και τον πόνο τους , έχουν να παλέψουν και με τον απερίγραπτο κρατικό μηχανισμό! Χωρίς ειδικές θεραπείες και ακτινολογικές εξετάσεις καρκινοπαθείς

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!

ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
· Ψηφίστε κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού για να κάνει πίσω η Commission!

Απολύομαι στραβάδια!!!


Ραντεβού στο ειρηνοδικείο


Με συνεχείς κινητοποιήσεις οι πολίτες του Ηρακλείου

Φόβοι και φοβίες σε καιρούς κρίσης


«Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος» Φραγκλίνος Ρούζβελτ
Ο φόβος προκαλείται όταν ο άνθρωπος ευρίσκεται μπροστά σε ένα πραγματικό ή πλασματικό κίνδυνο ή μπροστά σε εξωτερική απειλή και ανήκει στους προστατευτικούς μηχανισμούς άμυνας και αυτοσυντήρησης

Νέες δουλειές στη μεταποίηση ανοίγει το πρόγραμμα του Άξονα 3

 Ταβέρνες, εργαστήρια ζυμαρικών, ψωμιού, μπισκότων και μαρμελάδας, μικρές ποτοποιίες για ρακή ή τσίπουρο, παραδοσιακοί ξενώνες:Πρόκειται για μερικά μόνο από τα παραδείγματα επενδύσεων επαγγελματιών και νέων αγροτών που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το νέο πρόγραμμα του Άξονα 3 που προκήρυξε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. ...

ΝΕΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ Απέκρυψε τις μισές αυτοκτονίες και "θάβει" την απόγνωση των Ελλήνων - Δείτε τα στοιχεία


Ενώ το δοσίλογο πολιτικό σύστημα έχει οδηγήσει το μέσο Έλληνα πολίτη, στην απελπισία, αποκαλύπτεται η προσπάθεια της "αμαρτωλής" ΕΛΣΤΑΤ να "εξαφανίσει" έναν πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ότοι όλοι είναι ευτυχισμένοι, αισιόδοξοι εν αναμονή της περιβόητης ανάπτυξης, και απλά αυτοκτονούν οι γνωστοί "γραφικοί" με ψυχολογικά προβλήματα.

Οικειοθελές «φακέλωμα» για κατασχέσεις – εξπρές

 Οικειοθελές «φακέλωμα» για κατασχέσεις   εξπρές

  • 157


Μπορεί το δημόσιο να προσπαθεί εδώ και χρόνια -χωρίς αποτέλεσμα- να συντάξει το «περιουσιολόγιο» όλων των φορολογουμένων, αλλά το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να το επιτύχει τώρα, βάζοντας 2,7 εκατομμύρια οφειλέτες να του αποκαλύψουν «με χαρτί και καλαμάρι» ό,τι έχουν και δεν έχουν, ακόμα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς με τις καταθέσεις τους.

Τέλος οι δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους

  • 632
     


c7de170215eb35cb5c200bad82e7ccd1 XL1 300x167 Τέλος οι δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους
Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης όσοι αποκτούν εισόδημα από μία πηγή. Οι συντελεστές της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος θα κλιμακώνονται από 1% έως και 42% για τους μισθωτούς.

Βεβαιώσεις αποδοχών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΟΤΕ

Βοηθήστε τους ηλικιωμένους να βγάλουν τις βεβαιώσεις μιας και η κυβέρνηση πιστεύει ότι όλοι έχουν και ξέρουν υπολογιστή 
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 22 Μαΐου 2013

«Κουρεύονται» οι καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ

Το «πράσινο φως» για το «κούρεμα» των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ σε μελλοντικές διασώσεις-εκκαθαρίσεις τραπεζών «άναψε» το βράδυ της Δευτέρας η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου

Το κλίμα ευφορίας!!!

Στο δρόμο οι αστυνομικοί για τις Σκουριές!


Θα το βλέπει και δεν θα το πιστεύει ο Νίκος Δένδιας αφού πλέον στους δρόμους για τα όσα τερατώδη συμβαίνουν στις Σκουριές της Χαλκιδικής βγαίνουν και οι αστυνομικοί!

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ» Ξεμπλοκάρουν δεκάδες οικοδομικοί συνεταιρισμοί


Ξεμπλοκάρουν δεκάδες οικοδομικοί συνεταιρισμοί
«Ξεμπλοκάρουν» δεκάδες οικοδομικοί συνεταιρισμοί που επί χρόνια βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ χιλιάδες οικογένειες - ιδιοκτήτες ακινήτων δε μπορούν να τα αξιοποιήσουν.

ΔΗΜΟΣΙΟ Ολα τα μυστικά για τη ρύθμιση και πληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών

 

Της Μαρίας Βουργάνα
Ηλεκτρονική αναλυτική δήλωση περιουσιακής και εισοδηματικής κατάστασης απαιτεί το υπουργείο Οικονομικών από τους οφειλέτες του Δημοσίου προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν τα χρέη τους μέχρι και σε 48 ή ακόμη και σε 100 μηνιαίες δόσεις, καταβάλλοντας τουλάχιστον 15 ευρώ κάθε μήνα μέσω τραπεζικών λογαριασμών με πάγια εντολή.