Σελίδες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Όταν αναλαμβάνουν δράση τα κανόνια


Αυτοί που μας πωλούσαν την ευτυχία, αυτοί που μας έλεγαν ότι ο άνθρωπος-καταναλωτής είναι μια επιχείρηση ικανοποίησης, μιας θεσμοποιημένης, καταναγκαστικής ηδονής, η οποία δεν είναι ούτε δικαίωμα ούτε τέρψη, αλλά καθήκον του πολίτη που οφείλει να απολαμβάνει, να είναι ευτυχισμένος,

Αλλαγές στην ποινική μεταχείριση οφειλετών του Δημοσίου


Δύο νομοθετικές ρυθμίσεις για την ποινική μεταχείριση οφειλετών του Δημοσίου προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε επόμενο νομοσχέδιο αρμοδιότητάς του, το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή.

Σοκ! Έφαγαν τα δάνεια της διάσωσης


Έκθεση Attac: «Τα 3/4 των δανείων διάσωσης της Ελλάδας πήγαν σε τράπεζες και επενδυτές»
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που προκύπτουν από έκθεση σχετικά με το πού έχουν καταλήξει τα χρήματα από τα δάνεια που πήρε τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα.

Μαζί με την ΕΡΤ έκοψαν και αυτούς …


ΜΕΡΚΕΛ ΛΑΜΒΑΝΕΙ; ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΗΣ!


Για πέντε χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της συγχωρεμένης της πεθεράς της μία Γερμανίδα, η οποία δικάστηκε σήμερα, ζημιώνοντας το ΙΚΑ κατά 22.000 ευρώ!

Πώς θα γίνει η ρύθμιση των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ– ΕΤΑΜ


 Στη νέα ρύθμιση, μπορούν να ενταχθούν οι εργοδότες που δεν έχουν υπαχθεί έως τώρα σε καθεστώς ρύθμισης

Οχάιο: Μητέρα και κόρη θύματα δουλείας


Για δουλεία κατηγορούνται δύο άνδρες και μία γυναίκα, στο Οχάιο των ΗΠΑ, που φέρονται να κρατούσαν αιχμάλωτες μία ανάπηρη γυναίκα και την κόρη της για τουλάχιστον από δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Έδεσσα: Άγνωστοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη


Έδρασαν... πάλι σήμερα (17/6) πρωινέςς ώρες άγνωστοι απατεώνες στην πόλη της Έδεσσας, εξαπατώντας ηλικιωμένη γυναίκα.

Φθιώτιδα: Τι φαντάζεστε ότι έκανε λουφαδόρος υπάλληλος για να μην πάει στη δουλειά της;

 

Όπως θα διαπιστώσετε η φωτογραφία με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μόνο τυχαία δεν είναι - Το σχέδιο της γυναίκας περιελάμβανε και τους κακοποιούς που σκότωσαν τον άτυχο αστυνομικό στο Δίστομο...

Η οικονομική κρίση πλήττει την ψυχική υγεία των παιδιών

 
Αύξηση των παιδοψυχιατρικών περιστατικών σημειώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια στη Δυτική Ελλάδα ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Συγκεκριμένα 1.420 παιδιά το 2010 ζήτησαν βοήθεια, 1.970 παιδιά το 2011, ενώ το 2012 τα αντίστοιχα περιστατικά ανήλθαν στις 2.000 περιπτώσεις.

ΦΤΗΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ Ελληνες αγοράζουν μέχρι και... σπίτια από Βουλγαρία

Μέχρι και...προκατασκευασμένα σπίτια και ολόκληρες οικοσκευές αγοράζουν από τη Βουλγαρία όλο και περισσότεροι Έλληνες και τα φέρνουν από τα σύνορα στη χώρα μας, καθώς στο γειτονικό κράτος πολλά είδη είναι φθηνότερα έως και κατά 50%.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ Πως μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρέη σας έως 100 δόσεις - Όλη η εγκύκλιος

Της Μαρίας Βουργάνα
Μια άτυπη δήλωση «πόθεν έσχες» θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά οι οφειλέτες του Δημοσίου προκειμένου να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους σε έως και 100 μηνιαίες δόσεις.